До яких пір будемо терпіти знущання князів?

23 січня 2013, 15:04
Власник сторінки
Політик. Депутат Броварської районної Ради. Голова депутатської групи "Антикорупційний контроль громади" .Член політичної
0
543

Пам’ятаєте? ПОНЕДІЛОК 21 січня, вечір! Їдуть собі водії і просто люди за кермом, температура -2, і тут пішов омріяний, крижаний дощ! ( кищук олег )

Відразу стало ясно, де комунальники з їх сіллю та піском, і де водії та платники податків з побитими машинами, та не дуже «задоволеними» співробітниками ДАЇ.

Я, як раз їхав по Броварській окружній дорозі. Картина була не з прекрасних. По під обочиною стояли десятки машин, які потрапили у аварію. На дорозі, від Броварів до птахофабрики стояла величезна, це м’яко сказано, кількість машин. У місті Київ були величезні пробки та безліч аварій. І ось би власті зробили б крок до людей та посипали усі дороги сіллю. Але ні! Хватило їх тільки на основні магістралі, і то не на 100 відсотків якості. А про другорядні дороги і балакати не треба.

Жах ожеледиці продовжувався і наступного дня. На фото, яке я додав до цього розказу, я сфотографував дорогу від с. Княжичі до м. Бровари.  Це було, дес.,ь у 11 годин ранку. Придивиться! Чисто крижана дорога смерті. Лотерея страхових компаній

Питання! До яких пір, ми, громадяни цієї держави, будемо терпіти знущання князів?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бровари
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.