22 січня багатьом українцям запам'ятається не лише всеукраїнським святом

23 січня 2013, 22:18
Власник сторінки
журналистка, I курс =)
0
232
22 січня  багатьом українцям запам ятається не лише всеукраїнським святом

...мистецтво в нас

           Якщо Ви колись хотіли познайомитися з духовною природою ближче, але ніяк не знаходили час - тепер у Вас з'явилася така можливість. Веселка, північне сяйво, світанки після них заходи, зірки з кометами, морські прибої, виверження вулканів і поточна лава, тверді кристали - все це взаємопов'язано в нашому світі і тільки Галина Москвітіна може уособити подібні природні процеси. Ці миті природи відбиваються тепер не тільки у відчуттях художниці, а й на її полотнах. Передача почуттів відіграє тут головну роль, матеріал створення - кольорова гама, яка  найбагатша, найнасиченіша, світло… Завдяки йому стиль називається об'єктивний реалізм. Серія картин "Affirmations" - враження про вище, з чого кристалізується людська душа. "Sundogs" - відображення, проекція власного світла на екрані нашого сприйняття, збагачення свого буття. "Sparkles" - танець моменту і вічності. "Sundrops" - промені істинного духовного сонця, листи для душі, які несуть гармонію і радість. "Outside" - серія присвячена людській душі, саме від неї в наше життя приходять добро, любов, краса. Решта серій, на думку автора, потрібно відчути своїм серцем.
        Природа дивовижна своїми творіннями, як і кожна людина. Але всіх нас об'єднує одне - людська душа, яка створює миттєві творіння з навколишнього світу. Любіть себе, піклуйтеся про свій творчий розвиток душі! «ART GALLERY» знайомить кожного з нас з об'єктивним мистецтвом - де буденний стан душі змінюється надособистим рівнем буття. Духовна традиція України розвивалася в період православ'я, тому і місцерозташування галереї на вул. Десятинна, 13, недалеко від Михайлівського Золотоверхого собору (символ відродженої духовності України) - не випадковість.


 АРТ -ЖУРНАЛ

"Мистецькі грані"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.