Деградація чи норма?

24 січня 2013, 17:06
Власник сторінки
0
192

28 лютого 2011р. британський суд прийняв рішення у справі CO/4594/2010 у якому відмовив християнській парі у всиновленні дитини

Нещодавно відкопав в Інтернеті цікаву інформацію 28 лютого 2011р. британський суд прийняв рішення у справі CO/4594/2010 у якому відмовив християнській парі у всиновленні, через те, що вона не забажала довести до відома своєї дитини, що любов хлопчика з хлопчиком і дівчинки з дівчинкою це – нормально. Така вістка для мене, мабуть, старого і старомодного стала приголомшливою…

Погодьтеся панство, що тітка Європа, мабуть, рухається не в тому напрямку.  Такими темпами ми скоро почнемо говорити на чорне – біле і навпаки. Найбільше ж в цьому питанні мене непокоїть, яким чином буде формуватися думка українського суспільства в цих питаннях. Наразі ніби все в порядку… Час від часу трапляються сутички з людьми, які «не такі, як всі» і організовуються церковні процесії з протестами.

Не подумайте, що я церковний фанатик, чи ревний прихильник «Свободи», але просто не хочу, щоб мені впарювали грішне за праведне і тим самим «кохали» мозок, щоб я почав думати інакше. І коли мене моя дитина запитає, чи така любов (вибачте збочення) є нормальним, я відповім: «Синку (дочко), якщо б твій татко не любив маму, а якось дядечка, то тебе рідненький(ка) не було б на світі і боженька не дозволив нам так чинити».

P.S. Не прийміть за моралізатора

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,Церква,гомосексуализм,Великобритания,Європа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.