Більш, як 46 тисяч житомирян залишились без води.

26 січня 2013, 14:35
Власник сторінки
0
142
Більш, як 46 тисяч житомирян залишились без води.

Вже другий день поспіль житомиряни залишились сам на сам з проблемою водопостачання.

Вже другий день поспіль житомиряни залишились сам на сам з проблемою водопостачання. Сталось це 23 січня, коли «Житомиробленерго» відключив електропостачання трьох станцій третього підйому КП «Житомирводоканал». Внаслідок цього мещкаці верхніх поверхів багатоповерхівок в районі Польової, а також мікрорайони Крошня та Малікова залишились без води. Як стало відомо, такі дії енергетиків були викликані наявністю заборгованості за електроенергію КП «Житомирводоканал», яка станом на 1.01.2013 складає 7,53 млн. грн.


Більш, як 46 тисяч житомирян залишились без води.



Влада намагалась вирішити дане питання на сесії Житомирської міської ради, яка відбулась сьогодні, 24 січня. Міський голова Володимир Дебой повідомив, що бюджетом передбачено 24 мільйони гривень для відшкодування по різниці в тарифах і запропонував провести взаємозалік. Представник «Житомиробленерго» пояснив відключення наявною заборгованістю за спожиту електричну енергію та звернувся до міської влади з проханням посприяти частковому погашенню заборгованості, яка в свою чергу пообіцяла вирішувати дане питання на урядовому рівні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вода,Житомир
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.