ВСЕРЕДИНІ ЗИМИ У КВАРТИРАХ КИЯН ВІДКЛЮЧАЮТЬ СВІТЛО І ОПАЛЕННЯ

31 січня 2013, 16:18
Власник сторінки
журналіст
0
312
ВСЕРЕДИНІ ЗИМИ У КВАРТИРАХ КИЯН ВІДКЛЮЧАЮТЬ СВІТЛО І ОПАЛЕННЯ

У Києві за незрозумілих обставин почали відключати світло і тепло в будинках киян. Так у будинку № 33, по вулиці Ташкентська, в Дарницькому районі столиці, вже понад добу відсутнє світло, а оскільки будинок не має газопостачання, то він починає швидко охо

 Будинок знаходиться на обслуговуванні у ВАТ НВП "Каскад", керівник якого - Франц Лаговський постійно відсутній, телефони «Каскада» - не відповідають. Мешканці будинку, який є гуртожитком, і у якому мешкають багато родин із малими дітьми, поставили до відома чергового у Дарницькій райдержадміністрації та зареєстрували звернення у Call-центрі КМДА, у якому їм повідомили, що електропостачання було відключено за борги мешканців. Хоч раніше про такі борги мешканців не повідомляли і не попереджали. Після звернення киян до приймальні Народного депутата України Віталія Яреми, з проханням вирішити цю проблему, до Голови КМДА – О. Попова, була спрямована урядова телеграма з вимогою негайно розібратись із цієї проблемою і відновити енергопостачання у будинок, що замерзає. Однак станом на кінець дня 31 січня реакції не прослідувало і на це звернення. Віталій Ярема бере цю справу під особистий контроль і вживатиме усіх заходів аби захисти киян від свавілля місцевої влади.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: зима,Попов,Київ,Ярема
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.