Кременчуцький колісний завод

04 березня 2013, 22:13
Власник сторінки
Заступник начальника цеху з технічної частини ПрАТ"АвтоКрАЗ"
0
277
Кременчуцький колісний завод

стан підприємства

Кременчуцький колісний завод являється одним з провідних заводів Полтавщини. Підприємство відомо своєю продукцією не тільки в Україні,але й далеко за її межами. Завод працює можна й сказати стабільно суттєвих скорочень не має, суттєво скоротило виробництво порівняно з до кризовим періодом. Це дуже позначилось на заробітній платні робітників (більш ,ніж в 2 рази).

Але дане підприємство досить суттєво допомагає профтехосвіті, і освіті в цілому. Виділяються кошти училищам міста, студенти беруться на практику,хоча й не без оплати. Тісно співпрацює з Кременчуцьким Національним Університетом імені Михайла Остроградського. Територію підприємства а також мікрорайону що знаходиться поруч підтримують в належному стані: відновлюється освітлення, підтримується чистота, надається шкільний автобус. Підприємство має на балансі турбазу «Лісова Галявина» яка утримується в належному чині, і дає змогу в літку відпочивати як працівникам заводу так і мешканцям і гостям міста,за досить символічні кошти. Надаються путівки робітникам заводу до баз відпочинку на морі,а також санаторіїв за символічні кошти. Діти працівників відпочивають в позаміських таборах,під час свят для них влаштовуються ранки, і даруються подарунки. Звісно все це за профспілкові кошти,тобто за кошти самих робітників.

Завод потроху перепрофілюється у підприємство з виготовлення не лише коліс різної модифікації,а й причепів. Досить швидко набирає обертів дочірнє підприємство «Обод». Яке поступово скуповує не пробні заводу дільниці й обладнання. Як кажуть будимо крокувати разом до досягнення успіху.

Дисципліна на нормальному рівні(але не безпека працівників),як кажуть крок в право крок в ліво розстріл,досить часто доходить до абсурду,людей це досить принижує( особливо на підґрунті досить низької заробітної платні) Власники та начальство досить зневажливо відносяться до робітників, постійно лаються без причини, принижують й досить сильно,постійно погрожують про звільнення. Інколи заставляють робити роботу прибиральників та сміттярів. В цехах в зимовий період дуже холодно. Є й досить абсурдні ситуації,наприклад виконання досить дорого капітального ремонту завідуючий столовою заводу. Який був на контролі в самого головного директора. Під час виборчих компаній керівництво постійно вказує не в досить культурній формі за кого голосувати,заставляють  займатися агітацією,за одну з політичних сил нашої держави. Після програшу її по мікрорайону починають досить грубо та нагло лаяти робітників. Модернізація обладнання не проводиться зовсім. Продукція випускається на давно застарілому не якісному обладнані що радянського виробництва,тому й продукція не досить гарної якості
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.