Довідка для ЗМІ про нового директора Київського Крематорію

07 березня 2013, 23:03
Власник сторінки
0
495
Довідка для ЗМІ про  нового директора Київського Крематорію

Довідка для ЗМІ Інформація, розповсюджена у ЗМІ про те, що новопризначений директор ритуальної служби спеціалізованого комунального підприємства «Київський крематорій» ...

Довідка для ЗМІ

Інформація, розповсюджена у ЗМІ про те, що новопризначений директор ритуальної служби спеціалізованого комунального підприємства «Київський крематорій» Анатолій Данилюк знаходиться у родинних відносинах з першим заступником КМДА Олександром Мазурчаком не відповідає дійсності.

Анатолій Данилюк не був депутатом Кам’янець-Подільсокї міської ради у той час, коли Мазурчак був мером цього міста (1998 – 2008 рр.).

Нагадаємо, Анатолія Володимировича Данилюка призначено директором ритуальної служби спеціалізованого комунального підприємства «Київський крематорій» 26 лютого 2013 року.

Він народився у Хмільницькому, закінчив юридичний факультет Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка. Наразі Данилюк навчається в Національній академії державного управління при Президентові України. Раніше працював директором комунального підприємства «По переробці нерудних будівельних матеріалів».  

За період керування попереднього директора «Київським крематорієм» Віталія Христенка, було виявлено низку правопорушень. Зокрема, офіційно оформлені працівники у кількості 8 осіб не виконували свої посадові обов’язки, при цьому отримували заробітню плату на підприємстві. До того ж, якщо заробітна плата керівного складу становить близько 19 тисяч гривень, то спеціалісти цього підприємства отримують  близько 3, 3 тис. грн.

Непогоджуючись зі своїм звільненням, колишній директор Христенко викрав трудові книжки та особові справи працівників з відділу кадрів та переховував їх у сейфі рабочого кабінету директора, в якому ночував з 26 лютого до 1 березня. А його родич – начальник транспортного відділу крематорію – Олександр Чекерда викрав ключі від автопарку підприємства та досі їх не повернув.

Крім того, займаючи посаду виконуючого обов’язки директора (а потім директора) комунального підприємства «Спецкомбінат», Віталій Христенко фіктивно проводив роботи з надання консультаційних послуг особовому складу комунальних підприємств на суму 488 тис. грн.

Оперповноважний капітан Михайло Стаєцький, який розслідував відповідну кримінальну справу, до останнього часу працював начальником юридичного відділу «Київського крематорію».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.