Міліціонери чоловікові вирвали крюком ніс. Що із цього має Віктор Пшонка? ФОТО

11 березня 2013, 14:53
Власник сторінки
0
298

У прокуратурі кажуть: міліціонери на доброму рахунку, тому справу порушувати не будуть.

Чи знає генпрокурор Віктор Пшонка, що  його підлеглі іноді  бачать склад злочину лише там, де це комусь вигідно. А в Україні вигідно буває коли?

Коли комусь , як кажуть, "забашляли" або пообіцяли службове підвищення за конкретне замовлення. Типу, Луценко зловживав службовим становищем, поза чергою дав квартиру своєму підлеглому чи щось подібне. А коли йде мова про злочини людей у погонах чи тих, хто має кучу "зелені", то у Феміди часто "очі опущені долу"

Ось конкретний випадок у Криму. Там працівники міліції затримали місцевого мешканця 33-річного Артема Гераймовича. Звинуватили у тому, що у громадському місці розпивав спиртні напої, якщо конкретно, то мова йшла про пиво. Хлопця відвезли у відділ міліції. Там змушували підписати документи, згідно із якими він добровільно признавав себе винним у кількох злочинах. Коли Артем відмовився, то його жорстоко побили та металічним крюком вирвали ніс. Пізніше всю провину списали на співкамерника.

Зараз Артем перебуває у лікарні, на лікування потрібно близько 30 тис. грн.

Хлопець, котрий ніколи не притягався до кримінальної відповідальності, а раніше й сам служив у спецназі, розповів, як його "пресували" міліціонери.

За інформацією телеканалу ATR, стали відомі й прізвища міліціонерів, котрі познущалися із Артема. Це Сізов та Телятников. Вони й по сьогодні працюють у правоохоронних органах.   Батьки хлопця звернулися в прокуратуру із відповідною заявою.

Артем стверджує, що може впізнати своїх насильників, але прокуратура на це не погоджується, пояснюючи  тим, що дані міліціонери мають гарні характеристики по місцю служби.

Таке враження, що спрут прокурорської мафії  свої щупальця вже простягає по всій державі.

Пригадався випадок із власної практики. Мені також, це можу стверджувати із всією відповідальністю, при проведенні журналістського розслідування працівник прокуратури Литвишко, а далі й сам прокурор Андрій Передерій прямим текстом заявив: Суддя гарний чоловік, тому, типу,  кримінальну справу ми порушувати не будемо.

Коли це розшифрувати, то виходить приблизно так: ми знаємо, що суддя вчинив злочин, але він "підмазав" кому треба, тому не рипайтеся.

У даному випадку мова про суддю, котрий спалив матеріали цивільної справи, а Миргородська міжрайонна прокуратура вже кілька років фальсифікує відмовний матеріал.

Виходить у нас прокуратура працює за принципом: є конкретне замовлення, ми раді його виконати.

(Див. "Полтавщина– край прокурорської мафії. Шокуючий відеоматеріал журналістського розслідування"   )

Ви вбили людину? Не переживайте. Все буде добре. Але це вам коштуватиме ось таку суму.

Складається враження, що Генпрокурор Віктор Пшонка ситуацією в структурних підрозділах свого відомства не володіє. Якщо так, то для чого державі потрібна людина з такими повноваженнями. Якщо ж про подібні випадки знає і не приймає ніяких заходів, то це може означати або те, що він халатно відноситься до своїх обов'язків, або ... Про інше навіть не хочеться говорити. Бо тоді виходить, що прокуратура це суцільний мафіозний спрут.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Віктор Пшонка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.