Подарунок із душком, або Труїться на здоров’я, дорогі дами!

11 березня 2013, 20:33
Власник сторінки
0
303

Сумна, але така характерна для нашої країни історія

Трапилася ця історія кілька днів назад, а якщо точніше, то у Міжнародний жіночий день 8 березня. Цього дня, привітавши дружину, ми разом із дітьми вирішили прогулятися центром міста.
Прогулюючись, нашу увагу привернуло гучне шоу, де виступали байкери, а спонсором цього дійства була відома торгова марка «Біола», виробник соків та напоїв. Велика кількість людей навколо, черги та толкотнеча красномовно говорили про те, що відбувається щось цікаве. Підійшовши ближче, стала зрозумілою причина стовпотворіння  – ХАЛЯВА! Так, усім бажаючим видавали по пляшці якогось напою, паралельно вигукуючи гасла та привітання на адресу жінок.
Оскільки ми із родиною нікуди не поспішали, вирішили й собі отримати свою дозу привітань та заохочень. Відстоявши чималеньку чергу, отримали 3 літрових пляшки сокового напою Fruity. На цьому історія могла б завершитись, але найцікавіше попереду.
Повернувшись додому, почали розглядати отримане. Мою увагу одразу привернула якась рекламна акція на етикетці, датована груднем 2012 року. Придивившись до дати виробництва та терміну зберігання, у мене перехопило подих: напій вироблений ще у вересні минулого року, а кінцева дата придатності до споживання... так-так, саме 8 березня 2013 року!
Цинізм організаторів акції не мав меж - замість утилізації простроченої партії напою було вирішено роздати його людям, та не просто роздати, а ще зробити з цього рекламу та привітання жінок! Звісно, всі ми розуміємо, що у нашій країні безкоштовний сир буває або у мишоловці, а бо у власника сироварні. Але інколи так хочеться вірити, що хтось здатен зробити добру справу просто так, навіть таку дрібницю, як подарувати пляшку соку. Сподіваюся, організаторам цього дійства було хоч трохи соромно.
До речі, напій я таки ризикнув скуштувати, хоча дітям і дружині пити заборонив. Гидота ще та, тхне есенцією та лимонною кислотою.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.