МНС не рятує громадян України.

18 березня 2013, 09:31
Власник сторінки
0
169
МНС не рятує громадян України.

Служба МНС а чи потрібно нам така???

                               МНС!!!
А чи потрібна нам в державі служба МНС?Цим питанням задається багато людей Івано-Франківщини,як наприклад водій з писанкового міста   Коломия що на Івано-Франківщині.Як розповів молодий чоловік Василь про свою ситуацію яка сталася в ніч 15-16 Березня цього року.
-Я скажу відверто!Служба МНС не бере до уваги звернення про надання допомоги громадянам нашої чудової Держави "УКРАЇНА"
-Особисто я звернувся за допомогою до горе-рятівної служби м.Коломия в звязку з бездіяльністю нашої горе-дорожньої служби яка не приклала в ту страшну ніч жодних зусиль щодо прометення дорожніх шляхів району я потрапив до снігового полону на власному автомобілі на асфальтованій дорозі с.Корнич Коломийського р-ну дорога була переметена снігом так що моє авто опинилось в полоні на цілу ніч і я разом з автомобілем в якому закінчилось пальне внаслідок намагання і надію звільнитись з снігової пастки.
Під час звернення до МНС мені повідомили що дороги с.Корнич не є дорогою державного значення і дали зрозуміти що мені треба було попасти в пастку на дорозі державного значення тоді можливо мене б врятували якщо звичайно відшкодував б збитки на пальне авто служби рятувальників.До ранку в полоні мені не надали допомогу навіть мешканці села які поспівчували і пішли до теплих домівок,звернення до голови сільської ради села Корнич взагалі не було можливим так як в телефонному режимі він навіть не зміг нічого зрозуміти не те що відреагувати аналогічно службі МНС(він мабуть також колишній рятувальник)
В результаті мого перебування в сніжному полоні я знахожусь на лікарняному з ОРЗ,своє авто я також звільнив за власні кошти завдяки доброму чоловікові на імя Юрій який в ту ніч не міг також потрапити додому через моє авто яке перешкоджувало рух іншим транспортним засобам.
Виходячи з вище викладеного напрошується висновок для чого нам рятівна служба яка не рятує і ігнорує звернення а що саме головне до сьогоднішнього дня навіть ніхто не поцікавився чи вижив громадянин україни чи ні в сніжній пастці !
Я маю наміри оскаржувати бездіяльність служби МНС у вищих інстанціях!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.