ОПОЗИЦІЯ НЕ ХОЧЕ ВИБОРІВ У КИЄВІ

20 березня 2013, 18:02
Власник сторінки
Політолог
0
317

Я переконаний, що парламентська опозиція насправді не хоче проведення виборів в Києві цього року. Вони вжедомовилися з ПР про проведення виборів в 15 році.

А весь гвалт з цього питання ніщо інше, як дешевий піар. На це є кілька причин.
По-перше, в опозиції нема єдності. Депутати ВРУ Київські мажоритарники незадоволені тим, що з ними не радяться по визначенню кандидатів в київраду. Партії, котрі входять до ОО "Батьківщина" незадоволені тим, що з жодного питання Яценюки і Турчинови з ними не рахуються і відповідно погрожують самостійно піти на Київські вибори.
По-друге, парламентській опозиції важко визначитися з кандидатурою в мери, оскільки Яценюк і Тягнибок мріють про мера Віталія Кличка, аби той втратив авторитет і відповідно президентскі шанси звільнивши їм шлях. В той же час Удар не хоче втрачати можливість отримати більше депутатських мандатів і міркує про висунення паровоза Володимира Кличка в мери. А Володимир шансів виграти мерскі вибори майже не має. Порошенко не влаштовує всіх, оскільки він самодостатній і нікому не підконтрольний політик. 
По-третє, і опозиція і влада ще не зовсім оговтались від парламентських виборів. Олігархи не готові викладати гроші на нові вибори, бо в Києві їх все влаштовує.
По-четверте, всім зрозуміло, що всеодно в 15 році будуть вибори і в Києві також. Витрачати кошти на вибори, котрі за два роки можна і не відбити нецікаво.
Підсумовуючи, заявляю: Верховна Рада України перетворилась з державного органу в майданчик піару Свободи, Батьківщини, Удару, Партії Регіонів і вже навіть КПУ. У ВРУ  7 скликання невистачає державницьких політичних сил, що піднімає питання: Коли буде 8 скликання і чи з'явиться там потужна дежавницька політична сила?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,вибори,влада,кандидати,вибори мера Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.