Сьогодні ми зробили важливий крок для відміни віз для українців

22 березня 2013, 12:38
Власник сторінки
0
195
Сьогодні ми зробили важливий крок для відміни віз для українців

22 березня більшістю голосів у Верховній Раді було прийнято в цілому проект закону № 0015, яким ратифікувано угоду з ЄС про спрощення оформлення віз. "За" проголосували 275 народних депутатів.

Згідно з положеннями Угоди розширюються перелік категорій громадян України, які мають право на спрощене оформлення безкоштовних і багаторазових віз. Мова йде про представників організацій громадянського суспільства або молодих людей, які беруть участь у заходах, організованих неприбутковими організаціями. Удосконалиться порядок оформлення віз для журналістів, а також встановиться можливість термінового оформлення віз (протягом 3 діб) особам, що проживають на значній відстані від місця подачі візового клопотання. Ця угода і її ратифікація відповідає інтересам усіх громадян. 

Фракція УДАР, до якої я належу, одноголосно підтримала ратифікацію даної угоди. Маємо надію, що вже в скорому майбутньому українці нарешті отримають довгоочікуваний безвізовий режим з країнами ЄС.

Наша команда голосуватиме за кожен законопроект, що наближатиме Україну до Європи. Але при цьому, європейським стандартам повинна відповідати не тільки назва, але і зміст законопроектів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,євроінтеграція,візи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.