Не будь стороннім, українець!

23 березня 2013, 22:34
Власник сторінки
0
192
Не будь стороннім, українець!

Тут панує безлад і свавілля, тут кожен пересічний громадянин може ні за що потрапити за грати, тут не враховується голос народу, чисельність свідомих громадян зведена на нівець. Не сиди!

В якій країні ми живемо? Тут панує безлад і свавілля, тут кожен пересічний громадянин може ні за що потрапити за грати, тут не враховується голос народу, чисельність свідомих громадян зведена на нівець. Тут кожен живе за законом "моя хата скраю". Так більше продовжуватися не може. Потрібна революція, реанімаційний набір державі. До влади повинна прийти людина мисляча, самостійна, зі сформованими поглядами та стійкою ідеєю. З цього земного пекла, з цієї руїни, в яку нас закинула історія, може вивести лише національно налаштована людина. Потрібен патріот. Людина у сорочці, вишитої чорними й червоними кольорами, із жовто-блакитним серцем та печаттю тризуба на серці. Тільки, любляча свою землю, Батьківщину, свій рідний край, знаюча героїв та історію й шануюча традиції, знаюча свою колосисту мову та пам`ятаюча предків людина, здатна преподнести та возвеличити Україну. Потрібне національне повстання, яке переверне вкраїну, щоб діюча влада зріклася своїх посад та до керма прийшов, люблячий свій народ, лідер. Лідер з характером хлопців, що билися за незалежність, душею наших митців, що пам'ятали про рідну землю навіть у найважчий час, загортований поразками та невдачами, патріот, що здатен повести людей за жовто-блакитним прапорм, повести націю до бою.
А що зробити можемо ми, звичайні громадяни та мешканці нашої чудової України? Ми повинні перед усім думати не про себе, а про НАС, про НАС - як народ, як самостійний народ, що через стільки років знущань, досяг того, чого прагнули наші батьки, поклали голову за волю діди та не поступалися у нерівних боях тоді, коли будь-хто інший прийняв образу як належне та склав зброю. Не можна опускати руки, треба битися, треба йти лише вперед, лише до перемоги. Наша історія нам це дозволяє, ми пережили ще гірші часи.. 
Ми створили світ, який хотіли. Так, він не досконалий, тому конче треба просувати Україну вперед, не будьте стороннім. Треба змусити владу рахуватися з голосом народу, не мовчати, постійно бути активним свідомим громадянином. Ненька у нас одна, іншої такої ніде не має, тому бережіть її, допоможіть своїй землі, рідному краю стати на ноги. 
Почніть з себе. Допомагайте оточуючим, таким же українцям, як і ви. Сьогодні несправедливість до стороннього, завтра до тебе. Не мовчи. Ні свавіллю. Ні корупції, що панує у владі. 
Байдужість вбиває, а тим паче байдужість до Батьківщини. Кожен повинен принести позитивну лепту своєму краю, пожертвувати десь своїми інтересами заради інтересів національних, глобальних..

А завзяття, щира праця свого ще докаже, 
Ще на нашій Україні піснь гучна розляже!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.