Нога потрапила в колесо

01 квітня 2013, 07:16
Власник сторінки
0
134

ПАТ «Броварський шиноремонтний завод» черговий раз програло у суді.

          ПАТ «Броварський шиноремонтний завод»  черговий раз програло у суді. Згідно позову Броварської міжрайонної   Прокуратури  та Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку  в 2012 року ПАТ «БШРЗ» програло  справу в  Київському апеляційному адміністративному  суді  та  тим самим зобов'язане  виплатити  штраф  у розмірі 510 000 грн.

          170 000 грн. - за подання недостовірної інформації у регулярній річній інформації за 2009рік до територіального органу Комісії за місцезнаходженням  емітента в електронній та паперовій формах;

          170 000 грн. -  за  розміщення недостовірної інформації у регулярній річній інформації за 2009рік на веб-сайті загальнодоступної бази даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів за адресою: www.stockmarket.gov.ua.

          170 000 грн. -  за  опублікування недостовірної інформації у регулярній річній інформації за 2009 рік в офіційному друкованому виданні.

         Як повідомив Голова правління товариства суд не прийняв до уваги те, що ця інформація не змінювалась більш п’яти років і лише у 2010 році Територіальне управління в м. Києві та Київській області ДКЦПФр визнало звітність заводу «недостовірною». На неодноразові запити заводу до комісії, як привести звітність у порядок,  ми лише отримали пораду «просто закреслити деякі цифри в бухгалтерському обліку». Враховуючи це, вважаємо за необхідне попередити громадськість, що у підприємства є фінансові проблеми.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.