Бліде життя? - Мерщій до Ради!

03 квітня 2013, 18:48
Власник сторінки
Юрист
0
245

Як сніг на голову...

Сьогодні зранку зайшов на свої улюблені інформаційні сайти новин і був здивований новинами, на одному: "Горина получила сотрясение мозга", на другому: "Милиция задержала свободовцев - подозревают в «обстреле» нардепов снежками", на третьому: "Опозиціонерів затримали за замах на життя Горіної", "Міліція допитує снігових терористів"...

Я розумію, що сміятися над людським "горем" не можна і безумовно бажаю міцного здоров"я всім панянкам депутам, які опинилися під "терористичним сніжним обстрілом" і з високо піднятою головою вийшли із цього "кривавого" протистояння живими, але все ж таки, зізнаюся, що ця новина мене, як то кажуть "улыбнула"))).

І одразу виникло питання, можливо треба затримувати, допитувати і засуджувати не тих, хто снігом кидав, а тих, хто цей сніг залишив, не прибрав...?
Чомусь у нашій країні затримують простих громадян, так званих "маленьких Українців", за сніжки і намагаються притягти їх до відповідальності за це, а можливо потрібно розпочати це із представників влади, тих, які нічого не робили в той час, коли Столиця була паралізована снігом, яких навіть у місті не було...

Чомусь одразу пригадую слова Джона Актона, що:  "Влада розбещує, абсолютна влада розбещує абсолютно."

Все таки у нас унікальна країна.  За Вибори Київського Міського Голови, які повинні були відбутися ще у минулому році, за фактичний їхній зрив, ніхто відповідальності не несе, ніхто не покараний.
За сніговий конфуз у Києві ніхто покарання не несе.

Та, що там Київ! На Харківщині ( місто Ізюм ) людину засуджують до 5 днів арешту, тільки за те, що він виступав проти видобутку сланцевого газу на території Ізюмщини компанією "Shell"...
Вся громада м. Ізюм і Ізюмського району виступає проти цієї "ідеї", а також багато людей із навколишніх районів Харківської і Донецької області кажуть своє "НІ"  будівництву для видобутку сланцевого газу, а їхні "слуги", яких вони обрали ( це стосується ПР ) голосують одноголосно "ЗА"...  ну, це абсурд.

Повертаючись і закінчуючи тему "сніжного теракту", хочу потішити команду "постраждалих", що це був останній сніг )))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.