Італія: Francioni Чемпіон Штовхання ядра ставить під сумнів Місто Corridonia

16 квітня 2013, 20:04
Власник сторінки
0
180
Італія: Francioni Чемпіон Штовхання ядра ставить під сумнів Місто Corridonia

Ви відкриваєте спору до суду Мачерата між спортсменом і Джанлука corridoniano Francioni Муніципалітет Corridonia, компанія, яка управляє стадіоном «Мартіні» і Fanfulla Лоді компанії легкої атлетики св


Ви відкриваєте спору до суду Мачерата між спортсменом і Джанлука corridoniano Francioni Муніципалітет Corridonia, компанія, яка управляє стадіоном «Мартіні» і Fanfulla Лоді компанії легкої атлетики світла, з якою він був пов'язаний, коли сталася аварія, що змусило його від бездіяльності Грудень 2010 року та, можливо, призведе до відмови від гонки.

У позові, поданому на отримання компенсації за понесений збиток Francioni допомагатиме Джанлука ' Юрист Джанкарло Nascimbeni Мачерата який підготував повістку на слухання 29/05/2013.

Спортсмен, який за свою довгу діяльність Гонки почалися в 1984 році завоював титул чемпіона італійської у штовханні ядра, 5 зустрічей в синій светр, національного рекордсмена і який у 2010 році знаменитим разом зі своїм братом Сімоне 4 рази чемпіоном Італії, 25-річної гоночної кар'єри, він придбав цю рішення після серйозної травми правого коліна стався в грудні 2010 року на об'єкті Мартіні Corrionia під час одного зі своїх звичайних тренувань через розрив пластини пітчера.

заводу спортивні споруди, що використовуються для штовхання ядра, до аварії були предметом кілька доповідей тому числі через регіональні засоби масової інформації, як брати скаржилися Francioni кілька разів з муніципалітетом жалюгідний стан, в якому вони вилили випущених платформ.

Травми змушений спортсмена на операцію за свій рахунок у лікарні Санта-Марія делла Misericordia Перуджі на реконструкцію зв'язки надколінка в правому коліні, професор Аuro Caraffa, спеціаліст, який оброблених зразках національно відомих і навколишнього середовища, зокрема експертної роботи по коліно.

В даний час спортивне майбутнє глечик здається, судилося відмовитися через часу відновлення розтягується понад всякі очікування і виглядає абсолютно невизначеною запропонувати повернутися на майданчик незважаючи на останні більш ніж 2 роки після події.

Зважаючи безперспективності ініціативи із залу за допомогу та освіження витрати і ушкодження Джанлука Francioni ставить під сумнів Місто Corridonia як власник заводу, менеджер Martini стадіоні Corridonia нехтувати або навіть відмова від об'єктів штовханні ядра якого, за збігом, після серйозної травми, незважаючи на численні прохання, є були відремонтовані в місті в наступні періоди.

Навіть престижні Fanfulla Суспільство Лоді був пред'явлений позов в якості компанії, В інтересах якої був Francioni підготовку і був конкурувати з відмінні результати, досягнуті до Грудня 2010.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.