Чорнобиль never sleep

27 квітня 2013, 13:30
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
272
Чорнобиль never sleep

До 27-ої річниці аварії на ЧАЕС

Чорнобильська катастрофа була символом Радянською Союзу. Майже всі у державі начебто раділи життю: гуляли, веселились, рибалили, смажили м'ясо, пили горілку, співали, танцювали і таке інше. Навіть вийшли на першотравневу демон-страцію, що прославити союз нерушимый республик свободных. А в цей час - катастрофія (подобається мені це старомодне, архаїчне слово): вони насправді отруювали свої тіла радіацією, а свої душі - цинічною пропагандою безбожної влади КПРС. Свої і своїх дітей. 
Так само існував весь Радянський Союз як система. Майже всі раділи життю. Ті, хто відмовлявся радуватися - здебільшого були розстріляні, ибо нефиг печалиться. Раділи і жрали ковбасу - дешеву, між іншим, за рахунок держдотацій, собівартість була вище роздрібної ціни. Раділи і ходили на танці і в кіно. Народжували дітей. Діставали дефіцит. Святкували річницю Жовтневого перевороту. А в цей час в державі була катастрофія: спалювали або перетворювали у склади церкви, вбивали і кидали за грати духовенство, забирали у людей багаторічне майно їхніх родин, переслідували за найменшу спробу бути не таким, як усі інші - бути собою: бути українцем, бути християнином, бути гідним сином своїх батьків, шанувати свою культуру і свою історію. В тюрмах гнили політв'язні та інтелігенція. А скількох перестріляли?! А зі скількох в катівнях НКВД живцем здерли шкіру?
А вони раділи, жрали ковбасу, пили "Совєтскоє шампанскоє" і не усвідомлювали, що отруюють свої душі. І ця радіація найстрашніша тим, що від неї постраждали ментально в тій чи іншій мірі ще багато прийдешніх поколінь.
І Ви дивуєтесь, що люди не виходять на акції протесту?


Андрій Лозовий,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,СРСР,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,liashko,РП,oleg liashko,rpl,rp,лозовий,Чорнобиль,АЕС,аварія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.