Режим в агонії. В прицілі кожен.

29 квітня 2013, 11:41
Власник сторінки
0
259

Є низка моментів, які треба розуміти. Щоб вижити. Вижити як ЛЮДИНА.

Копирсаючись у безкрайніх нетрях соцмереж, натикнувся на заклики моїх земляків – луганців до непримиренної боротьби з існуючим режимом. Хлопці зі «Свободи» пропонують, якщо потрібно, лягти кістьми за Українську Національну Революцію, стати стіною на перешкоді всьому арсеналу підступного насильства, яким «янучари» розкладають національних рух. Певно, юнаки і не підозрюють, наскільки вони праві у своїх прагненнях та наскільки помиляються у засобах…

 

Режим в агонії. В прицілі кожен.

Є низка моментів, які треба розуміти. Щоб вижити.

Вижити як ЛЮДИНА.

1.      За останні роки каральні органи окупаційного режиму не убили жодного політв'язня. Хоча легко могли б.

2.      За останні роки каральні органи окупаційного режиму не нанесли тяжких тілесних на допитах жодному з націоналістів. Хоча б могли. Легко.

3.      Більшість обвинувачувальних вироків ґрунтується на власноруч написаному зізнанні. Їм достатньо саджати СЛАБКИХ.

4.      Десятки націоналістів не побоялися погроз побоїв. Не здали своїх. Не підписали те, що вимагали мєнти. Вони на волі. Максимальні утрати - адміністративний штраф. Або кілька діб в спецрозподільнику. Тобто – сильних-ВІДПУСКАЮТЬ!!!

5.      Майже всі політичні справи - резонансні. Вони цікаві журналістам.  Ти сам знаєш, кому належать ЗМІ. Якої національності власники та переважна кількість журналістів.  «Безоплатну» рекламу роблять ті, хто нічого дарма не робить!!! До чого це??? Хіба це не насторожує??? Ти не зобов’язаний нічого пояснювати. На будь-яке питання ти можеш уперто раз за разом казати "Я не пам'ятаю". І ПОЛІЦАЙ, І ОКУПАЦІЙНА ВЛАДА, І  ОКУПАЦІЙНІ ЗАКОНИ ТОБІ ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ ДАЮТЬ!!!

6.       Перебування на допиті є унікальний життєвий досвід. Можна прожити все життя невдахою. Але ПІСЛЯ допиту ти вийдеш новою людиною.

Це твоє життя. Це твоя вирішальна битва. Ти тут і зараз можеш стати саме тим героєм про якого мріяв все життя.

Якщо нарешті зрозумієш, що насправді коїться, і кому це все вигідно.

 

 Режим в агонії. Йому нічим платити пенсії, і йому цього не хочеться робити. Йому нестерпно важко організовувати опалювальний сезон, і він ніколи не зможе і не захоче замінити гнилі теплотраси. Режим не може і не хоче ремонтувати водопроводи та інші інженерні комунікації.  У містах ВЖЕ почали руйнуватись «хрущевки» та інші панельні дома. І будувати нові ВОНИ не зможуть і не схочуть. Зараз, під час кризи (яка таки є), зникає будь яка можливість підтримувати голограму «нормального життя», без якої народ стає особливо небезпечним.   

Режим не може і не хоче відбудовувати національну економіку. Він це не вміє, і йому цього не дасть зробити «міжнародне співтовариство». Могутня Україна для них  – це дорого, довго, небезпечно і просто невперлось. Вони хочуть лише викачувати ресурси, і виводити дельту в офшор. Усе інше їм - зайве.

І ЗАРАЗ в ОКУПАЦІЙНОГО РЕЖИМА ЛИШЕ ОДНА ПРОБЛЕМА-

УСЕ ЗАЙВЕ – ВМИРАЄ НЕДОСТАТНЬО  ПОВІЛЬНО

Вони втрачають гроші кожен день існування зайвого населення, інфраструктури та виробництва. Вони вбивають нас усіма можливими способами. Але досі нас так багато (а навіть 36 мільйонів українців що реально залишились у країні –це, повір, друже, для НИХ - дуже багато), тому що вони не використали найбільш ефективний метод знищення нації – РЕВОЛЮЦІЮ. Коли люди знищують самі себе.

Саме тому Вони показово себе дискредитують. Саме тому Вони відпускають сильніших. Саме тому Вони загартовують кайданами  слабкіших.

Тому що є проста, але дуже брудна та тяжка робота.

Знищити зайве населення, зайву Україну.

Так само капіталісти ПРОВОКУЮТЬ страйки під час економічного спаду, щоб нічого не платити звільненим. Про це читай у Еміля Золя в «Жерміналі». Там тактика сучасної окупаційної влади викладена просто та доступно. Технологія провокації нації до самознищення дуже стара.

Як що ти не хочеш жити як бидло, наближуючись з усіма до поганої смерті –

знайди таких як і ти – нескорених.

Знайди, згуртуйся і вибудуй з ними свою Україну. Як це вже зробили євреї, вірмени, та інші чужинці.

Вибудуй свою Україну, яка буде жити файно незважаючи на владу, економічні кризи або наявність продуктів на полках магазинів.

Ця Україна може бути чим завгодно. Націоналістичною общиною, багатоквартирним будинком, націоналістичним районом великого міста або маленьким націоналістичним селом.

Зроби її  міцну та файну. У яку хочеться потрапити.  Це можливо, бо це вже є.

Це буде приклад, за яким потягнуться інші.

І націоналістична Україна швидко виросте врешті до її географічних кордонів, та навіть перетне їх. Швидше, ніж коли ти будеш її всім обіцяти, та розказувати про неї, вимагаючи влади.

Революція –це не українське слово.

За її допомогою у нас відбирають останній ресурс виживання, який залишився  українським  громадянський мир.

РОЗБУДОВА –це єдине українське слово, яке указує шлях до врятування Нації.

         Пам'ятай це. Бережи свою честь. Гартуй свою волю.

              І революція не збере свіжу жниву УКРАЇНСЬКОЇ КРОВІ.

Революція вже збирає кров лівійської, сирійської та інших націй.

Почекай трохи, і побачиш (дуже скоро, повір), що Революція вкотре зробить з москалями.

 Тому на революції краще  дивись (УВАЖНО ДИВИСЬ) ПО ТЕЛЕВІЗОРУ!

Їх ми будемо, обов’язково будемо, провокувати у наших ворогів (бо як сказано – це найефективніша технологія знищення нації, дешевша та більш руйнівна ніж війна).

Які у розбудованої України звичайно будуть.

Слава Україні!!!

 

Український Патріот,

який не має жодного стосунку до Луганської «Свободи»,

але має відношення до Української Держави.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.