Виталий Кличко работает в Германии

18 травня 2013, 09:11
Власник сторінки
0
220

наверное, он больше немец, чем украинец.

Информация, конечно, слегка пережёванная, но интересная. Перевод статьи о Виталие Кличко в немецкой прессе.


Джерело: http://www.soester-anzeiger.de/lokales/warstein/vitali-klitschko-gratuliert-mercedes-gewinnern-2861834.html

Переклад:

19.04.2013  

Віталій Кличко поздоровляє переможців, що виграли мерседеси

Варштайн. П’ять новеньких сріблястих та блискучо відполірованих мерседесів А-Классу з AMG- устаткуванням паркуються по обіді у п’ятницю перед входом до центру відвідувачів «Наш світ Warsteiner».

Всередині сидять п'ять блискучих переможців акції ювілейних пляшкових кришечок, звичайно, вже давно мигцем побачивши своїх призи, пригощаються свіжим розливним пивом і закусками і не можуть дочекатися, щоб взяти відповідний ключ на вході. І ось, нарешті, на вулицю - ще швидка фотосесія перед парком "Срібних стріл". Учасники роблять пару світлин на пам'ять. Як ось невелика група вишукано одягнених чоловіків, йде неквапливо через парковку. Один помітно виділяється: "Так це ж… ні???" Так! Віталій Кличко власною персоною є першим, хто привітав здивованих переможців.

"Просто випив пляшку пива і вже виграв хороший автомобіль?" вітає "Доктор Залізний Кулак" п'ять щасливчиків  і приєднується до фотокомпозиції - ні, підноситься над нею ззаду. Нагинається до єдиної жінки-переможниці Петри Шмаль із Хагена і випромінює широку посмішку в камеру. Хагенянка не має жодних проблем з тим, щоб виразити свою радість: "Так, виграла", шепоче вона знову і знову невеликій групі глядачів та із задоволенням пригортається до двометрового гіганту. "Неймовірно ..." відгукується їй. Але в кінці кінців, який же це з Кличків? "Їх так складно відрізняти один від одного", каже її супутник.

Терпеливий чемпіон-важковаговик зберігає холоднокровність, готовий до кожного побажання сфотографуватися - надзвичайно приємний засіб реклами.

Тим не менше, немає часу навіть на коротку зустріч з шанувальниками, саме тому зірковий гість залишався у таємниці до останньої хвилини. Тільки п'ять переможців із супроводом отримати можливість для короткого спілкування. А потім дуже зайнятий спортсмен екстра-класу та затребуваний політик (на його батьківщині - Україні) зник разом із прес-секретарем в автомобілі пивоварні. Він повертається назад прямо на свою другу батьківщину - Гамбург, де 41-річний живе зі своєю дружиною і трьома дітьми. Поперемінно, з українською столицею Києвом, де керівник проєвропейської партії УДАР є одним з важливіших опозиційних політиків в країні.

Коли він повернеться на ринг поки що не визначено, заявляє він. Спочатку він буде готуватися разом з братом Володимиром до його бою 4-го травня у Мангеймі. "Не важливо", посміхається він, "чи я, чи мій брат". Ми ж, так чи інакше, схожі".

"Неймовірно", Петра Шмаль хитає головою і питає зірку боксу, куди йому їхати. "До аеропорту  Дортмунду",  така відповідь. "Я могла би його підвезти", вона сміється: "У мене є шикарний автомобіль!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.