Звернення до представників засобів масової інформації

21 травня 2013, 09:08
Власник сторінки
Депутат Васильковского горсовета от партии "УДАР" Виталия Кличко, единый кандидат от оппозиции на должность мэра Василькова
0
137

Аби запобігти появі недостовірної інформації та можливим провокаціям з посиланням на мене, я вирішив створити спеціальну поштову скриньку sabov.presa@gmail.com

Шановні представники засобів масової інформації!

Аби запобігти появі недостовірної інформації з посиланням на мене та для оперативного інформування про хід виборчої кампанії у м. Васильків, я вирішив створити спеціальну поштову скриньку sabov.presa@gmail.com.
 
Передбачаю, що через наше спілкування з використанням скриньки sabov.presa@gmail.com, ми зможемо дотримуватися сучасних стандартів. 

Офіційні відповіді на всі ваші запитання ви зможете отримати лише зі скриньки sabov.presa@gmail.com або моєї персональної сторінки у соціальній мережі Facebook.
 
Прошу вас не реагувати на будь-які листи від мого імені з інших поштових скриньок. 

Щиро ваш, Сергій Сабов!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.