«Офіцери,чому ви мовчали, коли били жінку?»

28 травня 2013, 20:35
Власник сторінки
0
218
«Офіцери,чому ви мовчали, коли били жінку?»

Протес руху "Стоп цензурі" з наметом біля МВС

 27 травня представники руху «Стоп цензурі» встановили намет біля будівлі МВС України.  Такими діями вони висловлюють протест проти беззаконня та прагнуть, аби винуватці у побитті Ольги Снісарчук та Владислава Соделя були покарані.

  Нагадаємо, що жорстокий напад на журналістів, які знімали відбувся 18 травня на мітингу обєднаної опозиції. Вражає той факт, що представники міліції були присутні, коли це відбувалося, але як повідомляли після цього журналістам, що «міліціонери проявили нерішучість». Питання щодо розслідування розглядалось у Верховній Раді, де повідомляли, що всі сили сконцентровані на пошуку кривдників, і вже опитали 180 осіб, але результатів немає.

  Світлана Остапа – телеглядач «Телекритики», представник руху «Стоп цензурі» розповіла, що багато людей підходили до намету та висловлювали свою підтримку, але були й такі, які питали, хто все це оплачує. Але Світлана Остапа наголошує, що «Стоп цензурі» – це не громадська організація, не політична акція, це громадський рух. І ніхто нікому не платить.  Вони прагнуть довести ідею, що ніхто не має права бити когось, тим паче жінку. Також  повідомили, що перешкоджали становленню цього намету, який стоятиме до 29 травня включно. 

Це  вже не перший випадок, коли потерпають журналісти, коли їм міліція перешкоджає виконувати свою роботу. У відповідь на звернення представників ЗМІ звітують про те, що створюють спеціальні памятки для міліціонерів щодо того, як поводитися із журналістами. Але на практиці це не працює.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.