Активіста Руху Гая Фокса судять за футболку «Донецких на№;№»

03 червня 2013, 12:44
Власник сторінки
0
336
Активіста Руху Гая Фокса судять за футболку «Донецких на№;№»

Одного з активістів Руху Гая Фокса затримали та вже шість годин тримають у залі суду, оскільки він не пройшов дрес-код Партії регіонів.

Одного з активістів Руху Гая Фокса затримали та вже шість годин тримають у залі суду, оскільки він не пройшов дрес-код Партії регіонів. 2-го червня, на акції під стінами КМДА, він був у футболці «Донецких нахуй».

Після завершення акції, до нього підійшли міліціонери, у супроводі керівництва Шевченківського РУВД, та виписали протокол за «Нецензурну лайку в публічних місцях», а також викликали на 9.00 у районне відділення міліції.

3-го червня, активіста під конвоєм доправили до Шевченківського районного суду. Проте на місці  не виявилось суді. І вже шосту годину, юнак під охороною двох міліціянтів, чекає появи судді на його робочому місці.

Рух Гая Фокса вважає, що дані дії міліції та бездіяльність представників судової влади це репресії проти свідомих та активних громадян, які не хочуть миритись з тим, що в них вкрали право обирати органи місцевого самоврядування.

Рух Гая Фокса – це кияни, яким набридло лицемірство політиків. Щоразу, коли ми бачимо, що нас тримають за тупих овець, ми виходимо на акцію і викриваємо брехню. Ми – не бидло, тож не маємо робити вигляду, що все в порядку. Сволота при владі має знати, що вона завжди під прицілом. Поки що – під прицілом уваги. Нехай почувається некомфортно. Тільки троллінг. Тільки хардкор.

Гай Фокс – історична особа, яка у 1605 році була учасником Порохової змови проти англійського і шотландського короля Якова I. Маска з його обличчям відома за фільмом «V– означає вендета». Це – символ боротьби проти корупції та політичного ладу.

Прес-служба Руху Гая Фокса в Україні

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.