Подякуймо волонтерам усі разом!

20 червня 2013, 11:41
Власник сторінки
0
159

27 червня 2013 року з 11.00 до 13.00 у приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України (вул. Інститутська, 7) буде оголошено результати Національного конкурсу “Волонтер року 2012”.

27 червня 2013 року з 11.00 до 13.00  у приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України (вул. Інститутська, 7) буде оголошено результати Національного конкурсу “Волонтер року 2012”.

Національний конкурс «Волонтер року» проводиться з метоювизнання праці волонтерів та небайдужих громадян, які впроваджують зміни у своїй громаді, а також для більш активного поширення та популяризації волонтерства у всіх регіонах України у таких номінаціях:

• соціальний захист населення;
• охорона навколишнього середовища;
• освіта та виховання;
• мистецтво та культура;
• охорона здоров’я та здоровий спосіб життя;
• захист прав людини та представлення інтересів громадян

Організатор:
 Центр волонтеріату «Добра Воля»

У програмі:
• Церемонія нагородження переможців конкурсу “Волонтер року 2012”
• Подіумна дискусія “Що потрібно зробити для подальшого розвитку волонтерського руху в Україні”
• Неформальне спілкування

Учасники: переможці конкурсу, представники урядових структур, профільних інститутів громадянського суспільства, міжнародних донорських організацій, бізнесу та ЗМІ.

Довідка.
Центр волонтеріату «Добра Воля», який працює з 1998 року, є недержавною, неприбутковою організацією, місія якої - сприяти становленню відкритого громадянського суспільства, активізації громадської діяльності шляхом розвитку волонтерського руху, спрямованого на якнайширше залучення населення до суспільно-корисної роботи на добровільних засадах у благодійних, громадських, державних та комерційних організаціях, для допомоги у розв‘язанні проблем суспільства.

З усіма додатковими запитаннями Ви можете звертатись до Тараса Тимчука, e-пошта: tarastymchuk@gmail.com, тел. 067 44 80 912.

Захід відбудеться завдяки підтримці Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, Уряду Королівства Швеції та Ресурсного центру ГУРТ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: волонтерство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.