Три одеські богатирі: регіонал, бандит та УНСОвець.

17 липня 2013, 10:23
Власник сторінки
0
204

Костусєв, Марков і Янчук

Я постійно кажу про необхідність очищення наших рядів від хабарників та бандитів. Тільки професійні політики і справжні патріоти мають працювати на державу і бути в політиці.

Є такий собі Олесь Янчук, в минулому активний функціонер УНА-УНСО, кум Корчинського. Координатор партії «Братство» в Одесі. Здавалося б, культурна людина. Але як можна опускатися до ТАКОГО! В даний час цей псевдо борець за національну ідею повністю продався регіоналам, при чому в особах одеських бандитів-євреїв. Що може бути гіршим, я не знаю. Нещодавно між мером Одеси О.Костусєвим і місцевим авторитетом І.Марковим було досягнуто згоди про те, що колишнього УНСОВця О.Янчука призначають на посаду керівника міського управління захисту прав споживачів. Мзду, яку Янчук має щомісяця заносити І.Маркову, оговорено в розмірі 250 тис. грн. Їх він має збивати з дрібних підприємців міста.

Отакі собі призначення по-одеські: регіонал-бандит-скурвившийсяУНСОвець.         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.