Що несе гєоргієвская стрічка українцю?

20 липня 2013, 09:02
Власник сторінки
0
365
Що несе гєоргієвская стрічка українцю?

Про те чим насправді є гєоргієвська стрічка для українця і чому від неї потрібно відмовитися.

З московської вікіпедії дізнаємося про те що «Гео́ргиевская ле́нточка» то є громадська акція по розповсюдженню символічних стрічок присвячених святкуванню Дня Перемоги в "Великій Вітчизняній" війні. Вперше відбулася у 2005 році за ініціятивою "РИА НОВОСТИ" та РООСПМ "Студенческая община". Не важко зрозуміти що ідею зі стрічками московити запозичили у нас, русичів. Помаранчева революція та таке інше ...


Зазвичай люди дивлячись на цю стрічку бачать лише один її бік чи то пак одну її властивість. Ту що найбільше кидається в очі. Вони бачать в ній лише прояв пошани до тих хто воював з нацистами. Насправді за пошаною ховається зовсім інше - прагнення Московії відновити свою імперію в її новій іпостасії так званому "Русскому мірі". Хочемо ми того чи ні, але стрічка тримає нас в єдиному з московитами інформаціно-ідеологічному простірі де вони правлять балом що з часом призведе до відновлення їх імперії.

Українцям заради самозбереження потрібно проявляти повагу до живих та загиблих ветеранів в інший спосіб. В такий що не несе нам загрози знищення державності.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,Георгиевская ленточка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.