Жахливе побиття керівника донецького "Дорожнього контролю"!

22 липня 2013, 21:53
Власник сторінки
ІТ-спеціаліст, громадський діяч, патріот
0
308
Жахливе побиття керівника донецького  Дорожнього контролю !

21.07.2013 року біля 19:00 біля свого будинку був по звірячому побитий керівник донецького "Дорожнього контролю" Олег Богданов.

   Все сталося на очах його дружини, дітей та інших мешканців будинку де мешкає журналіст. Весь процес побиття відбувся за лічені секунди та за цей короткий час нападники встигли нанести йому такі ушкодження, що Олег ледве зміг піднятися та з допомогою рідні добрався до дому де чекав на швидку допомогу... Нападники ж після побиття зникли у найближчих двориках.


   Слід відмітити, що нападників було двоє. Діяли вони на стільки нахабно та впевнено, що не побоялись, а ні світлого часу дня, ні того, що побиття відбувається на очах у багатьох людей. Били дуже професійно. За результатами медичного обстеження у Олега виявили зламані ніс та верхню щелепу, численні синці на спині в області нирок. Якщо переломи ще якось заростуть, то як себе покажуть нирки після таких ударів покаже час... Як правило подібні проблеми вилізають дещо пізніше...  Маю надію, що все минеться і Олег зможе повернутися не лише до своєї соціально-громадської діяльності, а й здоров'я поправить повністю!

 До речі це вже не перше посягання на особисте життя донецького активіста! 1 листопада 2012 року біля під'їзду власного будинку невідомими було вщент спалено його особисте авто... Тоді за підтримки небайдужих до чужого горя громадян Олегу було зібрано кошти на нове авто і от тепер нова халепа прийшла в сім'ю Богданових!!!

На даний момент міліція проводить слідчі дії та відкрила провадження у кримінальній справі по факту нанесення тілесних ушкоджень! Та чи знайдуть винуватців - залишається лише надіятись!!!

Не виключаю також того, що повішений сьогодні на мосту манекен ГАІшника, ні що інше, як знак попередження співробітникам даного відомства від представників "Дорожнього контролю" з приводу саме донецького інциденту!!!

P.S. Якщо хтось має інформацію, прикмети чи будь яку інформацію з даного приводу прохання звертатись до адміністрації сайду "Дорожнього контролю", їх груп у соціальних мережах, на YouTube або тут до автора статті!!!

Також усі бажаючі мають можливість матеріально допомогти сімї журналіста, яка тимчасово залишилась без годувальника перерахувавши кошти на КАРТУ ПриватБанка його дружини: 5457 0920 2512 7501 (Богданова Надежда Валерьевна)...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Донецк,журналист,Дорожный контроль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.