Карточка киевлянина. Почему нагло и цинично нарушаются права граждан Украины?!

25 липня 2013, 17:06
Власник сторінки
0
239

Мнение.

Как известно планируется введение в действие в Киеве карточки киевлянина. По этой карточке зарегистрированные в Киеве граждане смогут воспользовавшись карточкой дешевле приобретать товары в супермаркетах (проект), для таких граждан дешевле будет стоить проезд в метро и например билеты в зоопарк. Статья 24 Конституции Украины гласит:


Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Рівність прав жінки і чоловіка забезпечується: наданням жінкам рівних з чоловіками можливостей у громадсько-політичній і культурній діяльності, у здобутті освіти і професійній підготовці, у праці та винагороді за неї; спеціальними заходами щодо охорони праці і здоров'я жінок, встановленням пенсійних пільг; створенням умов, які дають жінкам можливість поєднувати працю з материнством; правовим захистом, матеріальною і моральною підтримкою материнства і дитинства, включаючи надання оплачуваних відпусток та інших пільг вагітним жінкам і матерям.


так вот, уважаемые законодатели, не думаете ли вы, что нарушаете статью 24 Конституции Украины?? И вообще кто вам дал право действовать методами 30-х годов прошлого века в современной истории?? В случае принятия таких законов я буду вынужден обратиться в суд.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.