БРАК МІЗКІВ:

31 липня 2013, 11:19
Власник сторінки
0
281

УКРАЇНСЬКІЙ ОПОЗИЦІЇ ОКРІМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ ЗАПРОПОНУВАТИ ЛЮДЯМ НІЧОГО!?


 Зустріти студента, який роздає політичні газети та листівки не дивина. Ми вже звикли, що чим ближче до дня виборів, тим студенти активніше намагаються нажити собі хоч якісь статки. Не викликає подиву й те, що роблять це молоді люди не за ідею, а за кругленьку суму. Інший подив, принаймні в мене, викликає хлопчина, який усім своїм виглядом нагадує нам славнозвісного національного героя байок і казок – «донецького пацанчіка». Достаючи з кишені своїх «спартивок» «сємкі», він у футболці  зі здоровенним надписом на спині «Геть донецьких!» сує затерту , наче висунуту із тих же «спартивок», газету «Владу-киянам» дівчині. Ситуація набуває ще більшої комічності, коли цією дівчиною виявляється моя знайома, що родом із Дніпропетровщини – напевно, третього регіону  за чисельністю діаспори клану Президента.

А тепер подумайте, шановні супер-круті pr-щики пана Катеринчука, на кого орієнтовані Ваші заклики «Геть донецьких!», «Тільки національне!» і таке подібне?

Особисто я не проголосувала б ні за «київського мера», ні за відвертих націоналістів, ні за символ могутності та кремезності, який увібрав у себе голова «УДАРу». А знаєте чому? – Тому що, здається, що окрім навіженого вогню в очах, по яким таки видно пекуче бажання спалити на переможному кострі прямо посеред Верховної Ради Азарова і його дружків, їх командам запропонувати народу нічого.  А як щодо подолання масових скорочень на підприємствах, які просто розривають соціальну політику, чи шаленого зростанням податків та мита? Чи, може, шановна опозиція, представить на всезагальний осуд (хоча б!) програму реалізації «Молодіжне житло», «Безкоштовна дошкільна, шкільна, творча освіта», «Успішний бізнес» та «Щаслива старість»? Ні, люди, нащо вам матеріальний світ?! Розвивайтесь духовно, підтримуйте виробника національного маразму!

Національна ідея, яку сує у свої політичні кампанії опозиція, давно вичерпала себе.  Постає питання: чому ж ніхто не кине в маси економічно обґрунтовану та доцільну програму розвитку України? Не вистачає клепки. Причому – що у політичних сил, що у народу. Перші ніяк не додумаються, а другі навряд  зрозуміють.   

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори мера Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.