Ренесансники = агенти СБУ!

02 серпня 2013, 18:54
Власник сторінки
0
984
Ренесансники = агенти СБУ!

Партія Ренесансу знищує патріотичні групи!

Попереджав я знайомих хлопців-адмінів неодноразово, щоб були обережними під час публікації новин. Особливо на таких жидівських ресурсах, як "ВКонтакте" та "Фейсбук". І як передчував - сталася біда.

Я вже писав про агентів Кремля, українофобський проект "Партія Ренесансу України". Вони не приховують своєї ненависті до патріотів і націоналістів України, інколи погрожуючи, що руки СБУ дотягнуться до всіх. 

Нещодавно у соціальних мережах прокотилася хвиля закриття низки груп, де часто публікуються новини української тематики. Жидок Лукшиць постійно встрягає у такі конфлікти, коли, на його думку, патріоти кажуть правду про його матінку-Росію та царя Путінку. Тепер я абсолютно впевнений, що ПРУ - це філія Служби Безпеки з необхідними ресурсами та персоналом. 

Націоналістичні групи часто закриваються миттєво, а й інколи просто видаляються попри те, що там є десятки тисяч людей. Так сталося, наприклад, з групою "Націоналіст" після того, як там вчинила імпєрський срач курва Юлька Цвєтаєва.   

Кляті "інтелектуалісти", схоже, помстилися за злам своєї групи кілька місяців тому, знищивши кілька інших націоналістичних груп. Найбільша з них - "Ми - патріоти України!", що нараховує (точніше, нараховувала) майже двісті тисяч чоловік! Поки що не зрозуміло, що ці падлюки будуть робити далі - просто реформують її чи підпорядкують ПРУ. Будемо сподіватися, що адміністрація жидів "ВКонтактє" хоч тут зробить щось позитивне.

Слава Nації, бо нашу ідею, як і націоналістичну революцію, ніхто не зупинить!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.