Чи була наруга над державним прапором? Чи є перспективи у справі?

06 серпня 2013, 16:45
Власник сторінки
Шеф-редактор Інформаційного агентства «Поряд з вами», член Національної спілки журналістів України
0
197

Декілька днів тому Україну, проїздом до Росії на фестиваль Kubana відвідала відома у вузьких колах американська панк-група The Bloodhound Gang

Декілька днів тому Україну, проїздом до Росії на фестиваль Kubana – один з найбільших російських музичних рок-фестивалів, який проходить щорічно на Чорноморському узбережжі – відвідала мало кому відома, або, краще сказати – відома у вузьких колах американська панк-група The Bloodhound Gang, під час турне якої у Києві бас-гитарист Джаред Хасселхофф обмочив український прапор.

Також, в Одесі, в клубі "Ібіца", він зі словами "Не кажіть про це Путіну" протяг російський прапор між ніг.

Згодом ролики з приватних камер потрапили в інтернет.  І перший, і другий випадок не пройшли повз увагу преси.

Як повідомляють джерела в інтернеті, концертна діяльність цієї панк-групи неодноразово супроводжувалась хуліганськими вчинками, в історії групи навіть траплялися арешти музикантів.

Російська держава, до якої група в'їхала наступного дня, обурилася діями американців. Панк-групі The Bloodhound Gang заборонили виступ на Краснодарському фестивалі та порушили кримінальну справу щодо наруги над прапором. "Гарячи російські голови" навіть влаштували музикантам обструкцію, примусивши втікати з готелю, та й з Росії.

Українські правоохоронці з порушенням кримінального провадження трошки затрималися, але й наша прокуратура знайшла склад правопорушення та зібралася опитувати організаторів київського концерту.

А от чи була дійсно в діях музикантів наруга?

Далі – на сайті ІА "Поряд з вами">>>

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.