Дарницький прорив

08 серпня 2013, 09:58
Власник сторінки
редактор порталу "Слово і діло"
0
268
Дарницький прорив

За повідомленнями сайтів, бютівець Віталій Ярема начебто прозвітував про виконання всіх своїх обіцянок - навіть тих, які не міг виконати фізично

Напередодні низка електронних ЗМІ оприлюднила матеріали, в яких йшлося про цікаву агітлистівку, начебто розповсюджувану від імені опозиційного депутата Віталія Яреми по поштовим скринькам. В листівці, яку розкидали в будинках Дарницького району, що входили до 212-того виборчого округу, по якому і балотувався кандидат від об’єднаної опозиції, зокрема, йшлося про те, що Ярема, маючи лише теоретичні і геть мізерні можливості хоч якось вплинути на ті чи інші соціально-економічні процеси, при цьому умудрився повиконувати мало не всі свої передвиборні обіцянки.

З даного агітматеріалу складається враження, що мешканці Дарниці живуть в якійсь карликовій державі на зразок Андорри чи Монако, і до України мають стосунок суто географічний – територія їх хоч і маленької, але успішної країни знаходиться всередині величезного, деградованого і варварського утворення, яке цілком і повністю перебуває у владі олігархії. В той же час в Дарниці все на порядок, а то і на два краще, цивілізованіше та демократичніше -  прожитковий мінімум і мінімальна зарплата там сягають 2400 грн, зарплата дарницьких бюджетників в середньому вдвічі більша, ніж по Україні; порядок охороняє муніципальна міліція; кількість дозвільних документів для початку бізнесу в карликовій Дарниці теж невелика; на вулицях чисто, в оселях затишно і тепло – коротше кажучи, живи і радуйся. Ба більше – високопосадовці в Дарниці виховані і терплячі, ніколи не дозволяють собі, наприклад, дороги перекривати для своїх кортежів. А буквально через Дніпро переїхати – і який контраст: розруха, бідність, пробки, в решті решт. 

Втім, кажучи серйозно, важко допустити, що адекватний політик буде розповсюджувати таку листівку від свого імені. Відповідно, висновків зробити можна лише два – або пан Ярема геть не відповідає моїм уявленням про адекватність, або листівку розповсюджували з наміром його скомпрометувати. Кожен з цих варіантів має право на життя.

А тим часом обіцянки Віталія Яреми, занесені в систему «Слово і діло» – і щодо мінімалки в 2400 грн, і щодо кортежів, і щодо муніципальної міліції, і багато-багато інших лише чекають на своє справжнє виконання, і чекати, швидше за все, будуть довго. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: СМИ,Дарница,обещания,Ярема,Дарниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.