Жертви правосуддя

10 серпня 2013, 13:19
Власник сторінки
Приватний юрист
0
335

Алла Буртова

ЖЕРТВИ  ПРАВОСУДДЯ: Алла Буртова

Відомості, зазначені мною у цій статті я оприлюднюю ВИКЛЮЧНО ЗА НАЯВНОСТІ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ АЛЛИ БУРТОВОЇ

   Жертви правосуддя, жертви системи, жертви долі – можна по різному називати людей, котрі стикнулися із проблемами, пішли за захистом до держави і одержали великого щигля в лоб...Летіть куди подальше, шановна сіра маса, щоб вами і не пахло..а в період виборів – милостиво просимо, шановний виборець...

  Історію Алли Буртової мені розказала шеф-редактор ТВ «Прихована правда» Ірма Крат. Історія банальна – матір з шістьма дітьми виганяють на вулицю. Відомі правозахисники стали на захист родини, справа дуже відома в Україні, і знайшлися люди, які обзивають Аллу аферисткою та шахрайкою. Я, як практикуючий юрист, довіряю тільки фактам, тому вирішила особисто перевірити матеріали судової справи.

  Згідно матеріалам судової справи, жив-був чоловік, хворий на хронічне психічне захворювання – олігофренія в ступені імбецильності, період виникнення захворювання – з народження. У 1980-х роках у чоловіка померли батьки,  в 2001 р. померла тітка, яка доглядала за ним. Чоловік залишився самотнім та без догляду. Згідно акту потребував стороннього догляду. Цілий рік чоловік перебував без догляду, аж поки у 2002 році його стала доглядати Алла Буртова, котра із сімєю жила у сусідньому будинку. Через деякий час, у жінки не склалися відносини із свекрухою, і наслідок цього, із чоловіком, і вона тимчасово стала проживати у житлі дідуся, яким опікувалася.

  У 1996р. родич дідуся (тоді ще зрілого чоловіка - Олександра) відвів його до нотаріуса – Яковенко Л.А., яка посвідчила договір дарування квартири Олександра на користь його родича. До речі, родич не допомагав йому та не опікувався ним (є докази – покази свідків- сусідів Олександра, відмітки у актах органів опіки та піклування, і у суді ніхто не заперечув відсутності піклування із сторони родича).

Алла Буртова опікувалася психічнохворим Олексанром 7 років аж до його смерті. Згідно чинного законодавства, Алла є  членом сімї Олександра та спадкоємецею четвертої черги.

Правомірність визнання проживання однією сімєю без створення шлюбу та без відносин як між чоловіком та жінкою (а Алла ніколи не перебувала у інтимних відносинах із Олексанром) підтверджується постановою Пленуму Верховного Суду України.

У 2002р. Олександру призначають опікуна, опікун переводить пенсію Саші на себе, але за всі 7 років звявляється до Саші аж два рази. Факт відсутності піклування з боку опікуна не заперечується самим «опікуном» і підтверджується актами опіки та піклування.

    Після смерті Олександра, розпочинається судовий процес про виселення із квартири Алли Буртової та залежних від неї дітей. Тут наше правосуддя показало своє лице...

    Було призначенно судово-медичну експертизу, під час якої чітко встановленно експертами із 41-річним стажем роботи, що на момент укладення договору дарування Олександр не міг розуміти та усвідомлювати своїх дій...Логічно та закономірно, що суд дотримається закону та визнає договір дарування недійсним...Не тут то було..Пекло почалося із рішення Соломянського районного суду м.Києва, суддя – Мягкоход. Пекельну ходу продовжив Апеляційний суд м.Києва та Вищий спеціалізований суд. Всі суди милостиво закрили очі на недієздатність дідуся, про його недієздатність та про акт судово-медичної експертизи не вказано у жодному (жодному!!!) судовому рішенні та ухвалі...Начебто і не був дідусь психічнохворим, реабілітували його, як бачите...визнали дієздатним...

Численні звернення до прокуратури та міліції з приводу шахрайства обдарованого та нотаріуса., яка посвідчила такий договір, не важко здогадатись, не принесла ніяких результатів...Аж через два роки,після ходи сім`ї до резиденції Януковича В. відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного посвідчення договору.

На даний час  Алла та її сімя продовжує боротися за свої законні права.

Ситуація дуже типова для нашої країни – у соціально незахищених людей забирають майно, a з організованою системою міліція – чорні нотаруси – чорні рієлтори-прокуратура – самотужки боротися нереально...Я вступила в справу в липні 2013р і прикладу всіх зусиль для з`ясування обставин та встановлення справедливості.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.