Трицять сімей Ніжина зимуватимуть без опалення через 2 тижні

22 серпня 2013, 14:28
Власник сторінки
0
207
Трицять сімей Ніжина зимуватимуть без  опалення через 2 тижні

У місті Ніжині від газового постачання відрізають будинок , який будувала фірма депутата-ударівця В.Кубрака.

У місті Ніжині від газового постачання відрізають будинок по вул.. Прилуцькій, який будувала фірма депутата-ударівця ніжинської міської ради В.Кубрака.

Згідно документів будинок зданий в експлуатацію, до забудовника претензій у держави Україна, яка через Міністерство оборони України виступала замовником, немає. Акти прийому-передачі підписані.

Але у жителів будинку постійно виникають серйозні проблеми. Впродовж семи років будинок міський ЖЕК не приймає на баланс; будинок не підключають до мережі водовідведення (каналізації); гостро стоїть питання про відключення від газопостачання.

У Колективному зверненні до Міноборони жителі зазначають: «Найбільша проблема одразу всіх жителів - те, що через 5 років новий будинок залишився без каналізації. Мешканці верхніх поверхів потерпають від протікань даху під час дощів та весняної відлиги: вода збирається на стелі та стінах квартир та коридорів. Підведений до будинку водопровід не дає тиску на 2 та3 поверхи, влітку люди часто сидять без води.»  

Газопостачання у будинку можуть вимкнути через два тижні. Про це повідомляють жителі будинку. Зараз контролюючі органи дали відстрочку, але якщо ситуація не зміниться – газ буде відключено, а відповідно, жителі тридцяти квартир залишаться без опалення. «На сьогоднішній день виникла наступна проблема: так як будинок ніде не на балансі, газове господарство довело до відома мешканців, що газопостачання до будинку буде відключено, бо немає з ким заключити договір на обслуговування димохідних каналів будинку, труб та запорної арматури» - говориться у зверненні.

Ніжинське управління по газопостачанню листом повідомило мешканців будинку, що відключення  від газопостачання відбудеться 16.09.13р., якщо до цього часу не вирішиться питання балансоутримування будинку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,міська рада,Кубрак,Ніжин,незаконна забудова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.