Деградація нації,або хто будуватиме майбатнє України?

25 серпня 2013, 23:36
Власник сторінки
0
665
Деградація нації,або хто будуватиме майбатнє України?

"Україні потрібна молодь яка не буде переказувати байки про казкове життя при Радянському Совку, як зомбоване бидло,яке за сто гривень продасть свій голос!!!"

Більшість громадян України (особливо молодь) живе в маленькому світі сучасного суспільства, теперішній  світ відкриває величезні можливості перед кожним з нас, але користуються одиниці!Той самий інтернет,це не просто соціальні мережі та сайти для дорослих!Але що ще потрібно людині яка ніколи не задумувалася над саморозвитком.Ці люди ніколи не залишать своє ім'я в науці,культурі чи політиці.А для чого!?Якщо, хтось уже будує,пише чи кирує !??Це люди які подивившись "зомбоящик" жаліються на низький рівень життя, корупцію(хоч і самі не раз користувалися її послугами) та продажних урядовців ,яким закон не писаний!
Про яке майбутнє  можна говорити ,якщо все повторюється в циклічному порядку.Наші діти будуть робити все точнісінько так як і батьки!
     Під лежачий камінь вода не тече!Як можна змінити країну на краще нічого не зробивши для цього!?Світле майбутнє починається з кожного!
     Україні потрібна національно свідома молодь, виколихана під Українські колискові!Вихована в Українській культурі, та що знає своїх справжніх героїв,які боролися за незалежність саме для цієї молоді!Україні потрібна молодь яка не буде переказувати байки про казкове життя при  Радянському Совку, як зомбоване бидло,яке за сто гривень продасть свій голос!!!
      А як тут не деградувати!!??!Спитаєте ВИ!?Коли українофоби при владі,кацапська пропаганда лунає звідусіль,дитячий алкоголізм лідирує у світі, зомбоящик невтомно зомбує!?!?
Для чого добивалися незалежності?Щоб зараз прости пливти за течією?І зараз кожен повинен себе про це спитати!!!Задуматись!!!Зробити висновки!!!Країна зміниться тільки коли кожний з нас зробить для неї,щось корисне!!!
       СЛАВА УКРАЇНІ!!!
          
     
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.