Тонкий тролінг Януковича

28 серпня 2013, 06:53
Власник сторінки
Шеф-редактор Інформаційного агентства «Поряд з вами», член Національної спілки журналістів України
0
200

Наш президент людина доволі прямолінійна. Може, як рельса на шляху "Інтерсіті", тільки Янукович.

Наш президент людина доволі прямолінійна. Може, як рельса на шляху "Інтерсіті", тільки Янукович. Рубає правду-матку, то знає за що. Дивіться – в 2011 році заявив, що народ страх втратив. А щоб не розслаблялися – тоді ж призначив замість міліцейського міністра Могильова – Віталія Захарченка.

Мабуть, за думкою президента, новий міністр повинен був знайти втрачений народом страх.

1375910702_yanukovich[1]Але, здається, щось у міліцейському відомстві не складалося – знаходилося що завгодно, тільки не те, що було треба.

За два роки Захарченко і з журналістами встиг посваритися, і активістів розлютити, і навіть довести, що контроль у регіонах над підлеглими у нього нульовий.

Але головне – статистика. При тому, що кількість українського населення постійно зменшується, кількість заяв про злочини, навпаки,  постійно збільшується. Щоб не бути голослівними, наведемо офіційні дані із сайту МВС України – різниця між кількістю порушених кримінальних справ у 2011 та 2012 роках складає 141 тисячу і має тенденцію до збільшення.

Це при тому, що самі міліціянти вважають себе білими та пухнастими, як пандочки. Або пташенята.

До речі, що стосується пташенят. Пригадаємо побиття "Беркутами" – міліцейським бойовим загоном – людей. Журналістів. Скільки з них було відверто незаконних? А тепер пригадаємо кількість "пташенят", що притягнуті до відповідальності.

942337_156488834530827_371932953_n[1]Ні, не пригадуємо? От, я теж не пригадую.

Навіть у найбільш дурному випадку – на виборчій дільниці у Вінниці, коли пташечок-прапорщик (за півроку визнаний чи не найкращим у Вінниці бійцем-рятівником) Юрій Угрін схопив журналіста Левіна і, явно перешкоджаючи його законній та професійній діяльності, викинув на вулицю.

Попри всі наявні порушення (справа триває досі!) – пташечок працює як працював і відчувати сором через той інцидент не збирається.

Врадіївка із сусідніми селами Миколаївської області. Просто показник довіри населення до міліції. З негативним коефіцієнтом.

Центр України – Черкаська область. Київ. Житомир. Бровари. Дніпропетровськ. Харків. Одеса. Крим. Куди не поглянь – на теренах нашої країни майже не залишилось клаптика, де населення має повну і свідому довіру до безумовно сумлінного працівника міліції, який [цитата] "у точній відповідності із законом неупереджено виконує свої завдання".

І от, апофеозом всього цього дійства, як раз під 22-річчя Незалежності, виникає Указ Президента, яким голові міліцейського відомства надається державна відзнака – орден «За заслуги», з формулюванням "За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм".

Кажуть, що президент наш доволі швидко вчиться, швидко наздоганяє те, що раніше не встиг опанувати.
То можна впевнено привітати Януковича з черговим достягненням – таку доволі специфічну медійну дисципліну як "тролінг" він опанував навіть на відмінно.

http://www.poryad.com/?p=21355
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.