Вся правда про Андрія Дзиндзю або бидло на майдані

06 вересня 2013, 15:25
Власник сторінки
політолог, блогер, журналіст
0
253

Герой чи покидьок? Бидло чи взірець толерерантності? Нехай кожен відповість сам собі.

Інколи передивляюсь випуски "Дорожнього контролю" і кожен раз після перегляду ловлю себе на думці, що цей, так би мовити, "журналіст" не має ніякого права, ані морального, ані будь якого іншого так себе поводити. 
Так, я розумію і знаю, що правоохоронні органи в нашій країні це суцільна проблема, що вони беруть хабарі, що знущаються з людей в тюрмах, катують і вбивають не менше аніж прості волоцюги. Але ж не можна рівняти всіх під одного. Такого просто не може бути. Особисто в мене є декілька знайомих міліціонерів, які не дозволяють собі таких речей, вони всіма силами протистоять цьому, в тому числі і серед своїх колег. 
Але цей "журналіст" дозволяє собі робити висновки і звинувачувати людей не знаючи їх. Він може просто так вихватити документи в правоохоронця, образити його і т.д. Хто дав йому такі права? 
Сьогодні побачив ролік який мене просто шокував. Перегляньте його і ви і скажіть. Чи може ця людина бути журналістом? Чи це просто покидьок місце якого за гратами?  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.