Правила халявного піару або як ніби боротися та набувати політичні дивіденди

17 вересня 2013, 00:38
Власник сторінки
Голова комітету мешканців м-ну Березняки "За сквер на Серафимовича - проти забудови"
0
301
Правила халявного піару або як ніби боротися та набувати політичні дивіденди

Странніков -ДЕПУТАТ, ЯКИЙ ГОЛОСУВАВ у 2002 році ЗА ВИДІЛЕННЯ ЗЕМЛІ САМОМУ СОБІ Депутат, піар дії якого викликають роздратування у мешканців Березняків: "Кому треба його мочити, якщо він вже обмочений?

Андрій Миколайович Странніков - людина, що вважає себе чесною, намагається використати протестні настрої мешканців Березняків на свою користь.
Досить прості правила, яких дотримується депутат нелегітимної Київради:

  1. Звинувачувати у всьому владу. Ну, хто там буде докопуватися до того, що пан депутат був і є владою, поєднуючи досить довго депутатську діяльність та перебування у засновниках компанії, яка отримала  непоганий контракт на 25 років під забудову торгового центру по Серафимовича 6-а. Заяви самого Страннікова, що він ніби увійшов до складу засновників для кращого контролю дій забудовника, викликають іронічні посмішки, бо перший закон мафії: - про що б не йшла мова, мова йде про бабло.
  2. Ходити тільки там, де є журналісти і телекамери, а точніше, безпардонно використовувати чужі зусилля й кошти. Приходити на акції протесту, які зорганізовані за кошт жителів Березняків, - багато креативу не треба. Звісно це теж халява, як і комунальна земля. Так, пане депутат? Тут звісно, що жадібність та некреативність самого депутата, що вважає себе чесною людиною, дається взнаки: кам'яні обличчя його помічників та статистів з прапорами найкраща ілюстрація нещирості намірів, адже багатьом ясно де тут "зобачка покакала" і кому це лайно доводиться в решті решт розгрібати.
  3. Використовувати туманні натяки та щиру брехню, виставляючи себе практично лідером спротиву.
  4. Треба писати десь там в масс-медіа, що віщають-розповсюджують десь там, десь по Інтернеті. Адже людішки лохуваті. Їм головне у своїй голові, перевантаженій власним нелегким повсякденням ув'язати депутата, що вважає себе чесною людиною, що ніби те, що він вважає, насправді таким і є. Ні, пане Странніков так НЕ Є! І ТАК  не було! Березняки та, з рештою, Київ досить маленькі аби забути Ваш неоціненний "внесок" до життя мікрорайону, в результаті якого під загрозою опинилися не тільки дерева, але і взагалі якість життя мешканців. Та звідки, знати про це депутату, якщо не живе на Березняках?
  5. Обовязково треба ходити до суду, не підготувавши жодного папірця аби виграти цей суд. Так, це і є цинізм, але who the f*ck cares?
  6. Мені сподобалося, коли суддя Аблов під час попереднього засідання просто запитав Страннікова " Ви ж голосували за рішення, проти якого поданий позов?" Пан депутат промовчав. Отже, реальну свою участь треба замовчувати
Ось неповний перелік правил, яких треба дотримуватися , щоб бути депутатом на кштал згаданого. Люди з такими "правилами" можуть далеко піти, якщо мухи не з'їдять. Ну, що ж, побажаємо мухам смачного....


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.