Що таке комплекс 28-ми років, або проста екзистенція жіночої нумерології

20 вересня 2013, 17:20
Власник сторінки
0
433
Що таке комплекс 28-ми років, або проста екзистенція жіночої нумерології

кохана жінка має вигляд убитого КАМАЗом єнота, вміє готувати три страви: 1) нікуяшечка, 2) нікуяшечка розігріта на сковороді, і 3) кашка з нікуяшечки

Коротше - Скліфасофський. Сьогодні моя дружина повернулася з пар в універі, (а вона в мене філологиня) і говорить: "було нудно на лекції, от я попросила в одногрупниці почитати щось...". Печаль в тому, що та дівчина дала моїй дружині книжку під назвою "Хочу быть стервой". Я (як етнолог що вивчав Етнологію через призму Соціальної антропології) не стримався і переглянув цю книжку (незважаючи на явний гендерний снобізм в назві і російський виклад). Одним словом в ній йшлося про те як гарно бути стервою, що треба робити аби нею стати, і як при цьому досягти успіху в житті. Авторка (я так підозрюю - стерва) пише: жінка не повинна бути гарною, розумною, виваженою, аби чогось досягти в житті, їй достатньо стати стервою.
Для цього потрібно наплювати на всіх і все, що є  у жінки котра стала на шлях перетворення в стерву. Потім варто набратися самовпевненості, та переконати себе в тому, що нові знайомі (не тільки чоловічої статі) мають сприймати її такою, як вона є(страшна, не вміє готувати, не компетентна, самовпевнена жіночка не першої свіжості). Авторка пише, що чим стервозніше веде себе особа жіночої статі, тим більше уваги на неї звертають чоловіки, скоріше прийде кар'єрний ріст, гроші, діаманти й покличуть заміж.
Ну допустимо, що в силу виховання в фемінному суспільстві, деякі чоловіки можуть "тащитися" з того, що кохана жінка має вигляд убитого КАМАЗом єнота, вміє готувати три страви: 1) нікуяшечка, 2) нікуяшечка розігріта на сковороді, і 3) кашка з нікуяшечки. А також вона: вередлива, неадекватна в шопінгових апетитах, істерична, і паразитує на вашому мозку. Таких екземпляри, чоловіки розбирають, лише не "прохававши" (в силу власного снобізму), або з придурковатого пориву месіанства, чи по "зальоту". Круто так? Але здається мені, що для більшості адекватних чоловіків: такий варіант, буде "вообще не вариант!".
Тож, для дівчат які хочуть стати стервою і їхніх майбутніх жертв чоловічої статі, розповім про комплекс 28 років у жінок. Зазвичай під цей вік більшість адекватних (нормальних) і симпатичних (в плані особистості) жінок, уже мають сім'ю, дім, дітей, кар'єру (що склалася, чи - ні), й почуваються стабільно. Всі інші жінки (часто мають симптоми стерви) починають остаточно переконуватися в своїй другосортності на фоні подруг, колег, однокласниць. Як наслідок їхня стервозність радикально прогресує, всі хто ще якось мирився з цим - розбігаються. Жінка лишається одна і нікому не потрібна. В радянському кіно даний сюжет був відображений в образі "Мымры" з фільму "Служебный роман". От тільки в житті, процес проходить не так комічно, і звичайно - хепі енду не буде. Жінка з комплексом 28-ми, часто має успішну карєру, чи який-не-такий бізнес (бо їй було пофіг на особисте життя), тому якщо не вдається знайти жигало по гаманцю, або розведенця по солідніше, така жінка готова "йти по гриби" (тобто підібрати на вулиці, відмити і соціалізувати перше ліпше, що матиме хоч на перспективу товарний вид).
Тому, шановні особи жіночої статі, аби уникнути пригод, не ставайте стервами і буде у вас в житті (як співав у одній зі своїх пісень Олег Скрипка): "Всьо чотко".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: соціальне життя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.