Мешканець Донбасу: «У нас велика гордість за відродження українських традицій

21 вересня 2013, 19:58
Власник сторінки
0
223

У Миргороді провели Міжнародний бізнес- турсалон «Полтавщина –2013». У його роботі взяли участь представники 23-х районів Полтавщини,.обласних центрів України, а також делегації з Республіки Грузії,

 

Під час роботи туристичної виставки відбулися виступи творчих колективів, проведення майстер-класів майстрів декоративно - ужиткового мистецтва, презентація садиб сільського зеленого туризму. Для гостей та учасників міжнародного бізнес – турсалону організували театралізовану екскурсію у супроводі екскурсовода в образі М.В. Гоголя, презентували послуги курорту «Миргород».

Ще зранку вздовж центральної вулиці та на площі розмістили павільйони із інформаційно-туристичними матеріалами представники різних туристичних організацій. Більшість у національних костюмах. Особливе захоплення у гостей та мешканців міста викликає гра троїстих музик із Кобеляк.

У Миргороді провели міжнародний бізнес-турсалон

Біля них зупиняється троє дівчат.

Міжнародний бізнес-турсалон у Миргороді


«Я дуже рада, що змогла потрапити на це свято. Бо сьогодні увечері вже їду додому. Мені тут все цікаве. Навіть «живий»Гоголь поставив свій автограф у мене на руці. Приїду, буду всім показувати»,– пояснює 15-річна Ольга Яременко із Дніпропетровська.

Біля палатки Миргородського лісгоспзагу зіібралася малеча. Всі хочуть сфотографуватися із чучелами птахів  та дикого кабана.

За кілька хвилин від сцени на центральній площі міста доноситься гул мотоциклів. Це розпочинається шоу професійної групи байкарів. Воно триває піівгодини.

 Метрів за сорок  коло одного із павільйонів юрбляться  до 10 осіб. Дехто чекає у черзі, щоб сфотографуватися у національному українському вбранні.

«Ми  теж сфоткалися у національних сорочках напам’ять. У Миргороді вперше. Велика гордість за відродження українських традицій, аж за серце бере. Тут українські традиції підтримують, це дуже приємно. Не думайте, що в Донбасі люди погані і проти всього українського. Просто в  нас  багато національностей, тому на такому рівні  цього немає. Але ж ми всі нащадки козаків, українського духу. Це у нас в крові»– пояснює 37-річний Андрій Крамаренко із Шахтарська. –«Доньці Анні 9 років. То її тут все захоплює. І природа, і щирість людей. Ми всім знайомим будем радити їхать на відпочинок у Миргород. Багато хто прагне побувати за кордоном. А ми притримуємося думки, що краще відпочивати в Україні, ніж їхати десь».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.