Банки, як фінансовий рівень нашої країни

23 вересня 2013, 13:56
Власник сторінки
0
122
Банки, як фінансовий рівень нашої країни

Банки, як фінансовий рівень нашої країни

Всі ми знаємо  та неодноразово стикалися з АТ «Ощадбанк», який є однією з найбільших фінустанов нашої країни з часів незалежності. Виходячи з цього і рівень обслуговування має бути відповідно досвіду, хоча в нашій країні все навпаки. Люди, котрі обслуговуються в даній державній установі, певно, мають багато чого розповісти. Зі свого досвіду, поділюся наступним:

Я не так часто відвідую Ощадний банк, але після незначної кількості раз маю досить негативний досвід. Одного разу, будучи останньою в черзі, мені просто напросто сказали, що мене не приймуть, бо вони не встигають зробити  звіти. Хоча мене попередили, щоб за мною чергу не займали,  і на мені клієнтський ланцюжок в цей день мав закінчитися. І от коли нарешті я дочекалася своєї черги, сказали: «Вибачте». Я швидко пішла в головне відділення ощадного банку і прочекавши ще більше години, нарешті, мені вдалося оплатити одну єдину квитанцію. Через півтора місяці така нагода трапилася знову, вже в м. Київ, відповідно я розраховувала на повагу та на якісне обслуговування, та не могла подумати, що зі мною таке трапиться знову, що з однією єдиною квитанцією перед мною закриють віконечко і касир зробить вигляд, що там нікого немає в той самий час, коли знов стояла остання в черзі. Інші клієнти дивлячись на мій подив, почали виражати незадоволення та дали можливість оплатитив іншій касі, коли в них в руках майорів пучок таких квитанцій.

Що ж це відбувається, дивлячись на людей, зрозуміло, що наша мораль та доброта ще не вичерпана, але в даних установах ми платимо кошти за обслуговування державі, а облуговування на рішні нижче нуля за будь якою шкалою. Тобто, за наші кошти ми дозволяємо таку поведінку та таке ослуговування. То за що ми платимо? Де наша культура, повага та розуміння? Де відповідний рівень обслуговування? Ми за  наші кошти отримуємо хамство та неповагу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.