ВО Батьківщина в Ужгороді вмирає!

04 жовтня 2013, 11:42
Власник сторінки
0
701
ВО Батьківщина в Ужгороді вмирає!

Спасайте!

Я пропрацював в Ужгородській міській організації ВО «Батьківщина» 3 роки. З них більше півтора роки під керівництвом Галини Козлової.

Із зрозумілих міркувань я б не хотів називатися. Не буду й казати – покинув я партійний осередок чи ще працюю. Зрозумієте, чому.

Просто люди мають знати, що ті ідеї, які проголошуються на рівні Ужгорода від імені ВО «Батьківщина», це маленька крапелька того що б хотіла бачити в нашій роботі Юля Тимошенко і коштує воно на маленьку крапельку того, що вона профінансувала. Такого тотального розкрадання грошей не було і нема в жодній партструктурі (ми ж, звичайно, спілкуємося і з УДАРівцями і з свободівцями – всі сусіди, колишні колеги тощо).

Гроші, які отримуються з Києва, крадуться десятками тисяч. Головний спеціаліст в цьому – Галина Козлова. Оренда приміщення, закупівля обладнання, канцелярії, реклама партії і її лідера, фіктивна «розкрутка» в соціальних мережах – зі всього цього Козлова має відкат. Іноді гроші платяться, а роботи взагалі не виконуються. Подивіться на сторінку ВО «Батьківщина» м.Ужгород в facebookТам "аж" 93 прихильники. Це просто смішно. Скажу відверто, в Ужгороді взагалі мало хто знає про існування міського осередку партії. А гроші, в томі числі на рекламу, виділялися і виділяються.

Я закликаю центральне керівництво спільної вже партійної організації – робіть щось! Інакше в Ужгороді скоро дійсно залишиться 93 реальні прихильники Батьківщини і Юлії Тимошенко!

            

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.