Концерт за участю видатного швейцарського диригента Лютаураса Балчюнаса

16 жовтня 2013, 20:20
Власник сторінки
Студентка КНУ ім. Шевченка, Інститут журналістики. Видавнича справа і редагування
0
172

30 жовтня 2013 року в 19.00 в Колонному залі Національної філармонії України за підтримки Посольств Швейцаріі в Україні

 30 жовтня 2013 року в 19.00 в Колонному залі Національної філармонії України за підтримки Посольств Швейцаріі в Україні та Литовської Республіки в Україні відбудеться концерт за участю видатного швейцарського диригента литовського походження Лютаураса Балчюнаса.

У 2000-2003 Л. Балчюнас був головним диригентом Литовського Національного театру опери та балету, започаткував міжнародні музичні фестивалі в Трокаї, фестивалі в Швейцаріі “Mammern Classics”, “Murten Classics Festival”.

У Києві музикант виступить разом з Національним ансамблем «Київська камерата», відомими українськими музикантами – заслуженою артисткою України, скрипалькою Богданою Півненко, лауреатом Міжнародних конкурсів скрипалем Борисом Громовим, Ярославом Венгером.

В концерті прозвучать твори Бетховена, зокрема, концерт для скрипки з оркестром й увертюра «Коріолан», Моцарта – симфонія «Кончертанте» для скрипки і альта з оркестром, Шуберта симфонія №5 і Малер Адажієто.

Співпраця швейцарського диригента з українським колективом – значна подія в культурному житті столиці, зразок плідних мистецьких обмінів, а також прояв народної дипломатії, коли міждержавні стосунки європейських столиць зміцнюються засобами музичного мистецтва.

Захід відбудеться за підтримки відомої мережі супермаркетів NOVUS, яка націлена на підвищення якості життя та розвиток висококласних проектів в Україні.

Розміщення надає отель “Старо”

Професійна кінозйомка концерту здійснюється за сприяння компанії TECHNOMEDIA.

   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: анонс,Лютаурас Балчюнас
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.