"Найважливіше - віра в себе і свої можливості!"- Світлана LOBODA

19 жовтня 2013, 21:47
Власник сторінки
журналіст
0
776
 Найважливіше - віра в себе і свої можливості! - Світлана LOBODA

Одна з найвідоміших та, мабуть, найепатажніша співачка вітчизняного шоу-бізу Світлана LOBODA, поділилася планами на майбутнє, розповіла рецепт успіху і пообіцяла весною 2014 року випустити альбом.

   На автограф-сесію у столичному ТРЦ Світлана з'являється з сорока хвилинним запізненням. Співачка одягнена у спортивну куртку, темні джинси, шапочку та, вже звичні для свого образу, - чорні окуляли. Не зважаючи на щільний графік (співачка щойно приїхала з Харкова і одразу ж після зустрічі - ще один концерт, вже у Києві), виглядає чудово, охоче спілкується з фанами та відповідає на всі запитання. "Щоб тримати себе у формі потрібно правильно харчуватися: не їсти жирного, жареного, а побільше овочів та фруктів."

 

   Світлана також зауважила, що час невблаганний і, якщо ви через 5 років "не хотите отбросить коньки" - потрібно слідкувати за своїм раціоном і займатися улюбленою справою. Вона каже, що усвідомила своє бажання бути артисткою, ще в дитинстві. Уже тоді почала займатися вокалом, танцями та завдяки маминій підтримці повірила в себе. За її теорією успіху: "Віра в себе - це запорука успіху. А якщо до мрії додати ще й працю, то - неодмінно досягнете поставленої мети".

                                   

   Щодо нещодавного дня народження, то як не дивно, співачка відсвяткувала його на сцені - відігравши черговий концерт у Харкові. 

   Найважливішими людьми для Світлани є її близькі: родина (під час розмови вона неодноразово згадувала свого чоловіка Андрія Царя, донечку та маму), друзі та шанувальники. А зараз співачка мріє хорошенько поїсти і відпочити.

                                  

   Також Світлана "присягнулася", що  весною 2014 року вийде новий альбом: "Сейчас у мене есть 13 хитов, а для того, что б сделать альбом надо 15. Вот очередной хит впервые прозвучит на моем сольном концерте." 

   Світлана Лобода, спавді, - унікальна співачка на українському шоу-бізнесовому ринку. Вона намагається постійно змінюватися, вдосконалюватися і їй це вдається: вона відома за межами нашої країни, у неї багато прихильників, а кожна нова пісня - хіт. Всі хто цікавиться творчістю LOBODA, ще має нагоду придбати квитки на її перший сольний концерт, що відбудеться в Києві 10 листопада в концертному залі "Stereo Plaza". 
"Чистосердечне зізнання":

1.Не прийняла пропозицію брати участь у шоу "Хочу в ВіаГру", бо вважає, що витрачати час на "різних фріків" - нераціонально. 

2.Продюсерські амбіції вже давно переслідують Світлану, і як тільки знайде талановиту людину - одразу почне її продюсувати.

3.Більше ніколи не братиме участь у ток-шоу (була тренером "Голос діти" на "1+1"), бо там все сплановано і необхідно виконувати роль, яку тобі прописали в сценарії. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: музыка,концерт,музика,музыкант,Лобода,Сенсация,шоу-бизнес,1+1,LOBODA,ТРЦ,попса,новость,голос діти,сенсація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.