"Братські" обійми що вбивають!

21 жовтня 2013, 10:30
Власник сторінки
0
347
 Братські  обійми що вбивають!

На території Україні триває війна українців з росіянами...

Спочатку були школи з російською, російсько-українською мовою навчання, далі черга дійшла до спільного російсько-українського коментування на розважальному радіо, скасування українського дублювання кінострічок, прийняття мовного закону КаКа, який зараз використовує  угорська радикальна партія «Йоббік». Потім хвороба, що знищує державність, поширюється на ТБ і знову влізає на розмовне радіо  РадІо ЕРА-FM, де російськомовні та україномовні коментатори змагаються у коментуванні футбольних матчів. Настає черга за спільним святкуванням днів російського та українських флотів, а на базі українського військового ВНЗ створено російські збройні організації "Верное казачество" та "Славянская гвардия". Україною крокують так звані антифашисти, що є фашистами червоного кольору. Спроба провести російсько-український футбольний чемпіонат. А ще ближче виникають спільні російсько-українські книжки, в яких, наприклад, за повідомленнями ЗМІ,  письменник Сергій Жадан прекрасно почувається поруч з автором совкофілом Ладою Лузіною. І нарешті сталося ... в Україні видаватимуть дипломи Російської Федерації

Прямо зараз мільйони долярів, що течуть до нас з Росії, вливаються у російськомовний медійний монстр, під загальною назвою "Вести". Цей монстр поховає усі українські друковані медіа, за прикладом знищення, ще в зародку, української мережі розповсюдження книжок, видавництвом з чарівною назвою "ЭКСМО", яке монополізувало український книжковий ринок.

Тобто усюди, куди тільки не подивися, українське не може позбутися російського. Російське прилипає, намагаючись не відпустити від себе Україну та українців.

Може я щось забув так ви нагадайте, не соромтеся...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Росія,Україна,мова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.