Коротко про себе

28 жовтня 2013, 08:20
Власник сторінки
0
272

Коротко про себе - основні біографічні дані кандидата в народні депутати по 223 окрузі

Народився 20 лютого 1981 року на Львівщині. В 1997 р. з відзнакою закінчив середню школу. Протягом 1997 - 2002 роках навчався  на юридичному факультеті Львівського національного університету ім.. І. Франка, який закінчив з відзнакою у 2002 році. Під час навчання в університеті також стажувався в Польщі, де вивчав основи права та економіки ЄС, та в США, де перебував по програмі культурного обміну.

Після закінчення університету працював на різних посадах в Міністерстві юстиції України, Міністерстві фінансів України та Національного банку України. Під час перебування на державній службі стажувався в міністерствах фінансів Польщі та Франції, Банку Франції та Об'єднаному Віденському Інституті (м. Відень, Австрія). 

На даний час працюю юридичним радником (юристом) в  представництві міжнародної юридичної компанії "Гід Луарет Нуель" (штаб-квартира м. Париж). Адвокат з 2012 року. Провідний юрист за міжнародним рейтингом Chambers&Partners Europe 2012.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.