Другий захід Дивовижних: прибираємо ліс

11 листопада 2013, 15:14
Власник сторінки
0
179
Другий захід Дивовижних: прибираємо ліс

Робимо чудові справи РАЗОМ!

Молодіжна ініціатива «Дивовижні» продовжує робити чудові справи разом із активними громадянами. Наша ініціатива будує суспільство мотивованих, активних та креативних громадян, які не байдуже ставляться один до одного та до своєї країни. Ми об’єднуємо молодь навколо громадських проблем, які є важливими саме для них. Ціллю організації зараз є не вирішення цих проблем, а привернення до них уваги та об’єднання людей навколо цих проблем. Ми впевнені, що небайдужих, дивовижних українців дуже багато – їх просто треба знайти та об’єднати.  Разом із ними за нашими дивовижними правилами ми будуємо краще суспільство.

Сьогодні хочемо розказати як пройшов наш другий захід під назвою «Чистий Ліс», який відбувся 26 жовтня.

Цього разу Святошинський ліс прийшли прибирати вже 15 дивовижних! За дві години ми прибрали значну більшу територію, ніж минулої суботи, але не занурюючись у «невеликі» ями-смітники, які люди зробили прямо у лісі. Ще 50 мішків сміття успішно було вивезено із Святошинського лісу!

Так виглядав ліс, коли ми туди прийшли:


Таким ми його залишили: 


Описати наскільки багато сміття у лісі, просто неможливо. Тому ще трохи фото:



Ми прибирали 2 години. Тепер у лісі чисто:



Але окрім того, що у самому лісі повно сміття, перед лісом влаштували звалище: 



Це звалище ми своїми силами прибрати не можемо. Тому вирішили підключати владу. Про переговори із чиновниками читайте в наступній статті. Сьогодні хочемо сказати велике дякую дивовижним волонтерам, які у свій вільний день прийшли та й прибрали частину лісу. Багато із цих людей були навіть не з Святошинського району, де знаходиться цей ліс. 

Більше фото із 2-го заходу дивовижних дивіться на наших соціальних сторінках:

www.facebook.com/dyvovyzhni

www.vk.com/dyvovyzhni

Приєднуйтесь до дивовижних справ!





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.