Розвиток малого підприємництва - Шлях до успіху

27 травня 2010, 12:39
Власник сторінки
0
14
Розвиток малого підприємництва - Шлях до успіху

Розвиток малого підприємництва - Шлях до успіху

Передмова. Ринкова економіка надає можливість людині, яка має бажання, знання, кошти, або майно, і на яку не поширюються законодавчі заборони розпочати справу і втілити у життя ефективну прибуткову діяльність.

Соціальний бюджет, соціальні заходи, соціальні пільги, прикриття бізнесу благодійництвом та меценатством заради зменшення податкового навантаження, політично - соціальні гасла. Усе це приводить до інфляційних процесів та кризи економіки в цілому.

Такий колапс створюється за рахунок: низки політичних факторів, малої активності бізнесу, а також ряду інших факторів які призводять до дезбалансу та розгубленісті у виборі професії молодого спеціаліста, як висновок СПД – альтернатива найманій роботі, а її переваги – реалізація знань та навиків молодого спеціаліста, створення нових робочих місць та розвитку Економіки країни.

Мета: Створення Субєктів Підприємницької Діяльності (СПД) студентами випускниками ВНЗ. Активізація малого приватного підприємництва серед молоді.

Опис проекту: масштабне інформування молоді про кроки створення СПД, можливості та певараги такої роботи. Адже це реалізація п"ятирічного навчання студента в життя.

Основну увагу для розповсюдження інформації про ініціативу розвитку проекту приділити: Органам студентського самоврядування, центрам з працевлаштування у ВНЗ, Центру зайнятості, приватним підпрємцям тощо.

Місія проекту: успіх молодого спеціаліста, майбутнього Приватного підприємця.

Ресурси: основний ресурс – "людський фактор".

Проблема, яку повинен вирішити проект: донести розуміння, що Субєкт підприємницької діяльності (СПД) є однією з форм реалізації тих знань які здобув молодий спеціаліст у ВНЗ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: СМИ,протесты,Корреспондент,закон о клевете,підприємництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.