Ужгородська десятка 2010

14 вересня 2010, 13:36
Власник сторінки
ИТ инженер
0
14
Ужгородська десятка 2010

Ужгородська десятка 2010

19 вересня 2010 року у м. Ужгород відбудеться міжнародне легкоатлетичне змагання "Ужгородська десятка".
Головною метою спортивного змагання є пропаганда здорового способу життя, інтеграція молоді в соціум шляхом участі у спортивно-масових заходах, розвиток та популяризація спорту серед усіх верств населення. Проведення заходу з ціллю привернути увагу людей інших міст України та з за кордону до соціальних проблем міста Ужгород та Закарпатської області.
Легкоатлетичне змагання "Ужгородсяка десятка" внесена до плану спортивно-масових заходів Федерації з легкої атлетики м. Ужгорода (ФЛАУЖ) на 2010 рік.
2010 році у рамках акції планується:
Проведення пробігу на дистанції 4км. і 10 км. у двох вікових категоріях до 35 років і після 35 років. Та Додатково невеликі дистанції різної довжини для дітей та людей із особливими потребами. Концертно розважальна програма за участі виконавців та діячів краю, серед них Народна студія сучасного танцю БЛІЦ та співачка Ольга Агєєва. Різноманітні конкурси, вікторини, спортивні майстер класи з фехтування, американського футболу, боксу тощо.
Довжина пробігу:2 кола - 4 км.5 кіл - 10 км.
Маршрут: пл. Тетральна – вул. Корзо – наб. Незалежності – Транспортний міст – Київська наб. – Пішоходний міст

Кількість учасників змагання: орієнтовно 500 осіб, свою участь підтвердило вже багато бажаючих. В тому числі заявили про свою участь спортсмени з Угорщини та Словаччини.
Заявки на участь ви зможете подати на сайті www.uzhgorod10.org.ua. Або безпосередньо на площі Театральній об 11:00.Призи учасникам:
Організатори забезпечують учасників харчуванням та безалкогольними напоями. Учасникам надаються футболки та грамоти, переможців буде нагороджено кубками та іншими цінними призами.
У рамках "Ужгородської десятки" буде проведено лотерею з цінними призами між учасниками змагання. Отже призи отримають не лише переможці а всі хто стартує і добіжить до Фінішу!
Відповідальність учасників: кожен з учасників відповідає за свої дії особисто стосовно травмувань та нанесення шкоди своєму здоров’ю.
Всю територію вздовж траси, а також учасників пробігу будуть охороняти міліція та волонтери. Рух автотранспорту на вулицях буде перекрито. На місці змагань будуть присутні медики та карети швидкої допомоги.
Цього року захід підтримують Обласне відділення національного олімпійського комітету України, Управління у справах молоді та спорту Обласної державної адміністрації, Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді м. Ужгород. Федерація легкої атлетики м. Ужгород та інші.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Спорт,соревнования,пробег,Ужгород
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.