Народний депутат України Наталія Королевська у Чистій політиці

15 березня 2011, 16:05
Власник сторінки
журналіст
0
24
Народний депутат України Наталія Королевська  у Чистій політиці

Народний депутат України Наталія Королевська у Чистій політиці

У Чернігівському експертному клубі Чиста політика відбулась прес-конференція народного депутата, голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, співголови Ради підприємців при Верховній Раді Україні Наталії Королевської.
Пані Наталія говорила з журналістами про соціально-економічну та політичну ситуацію в країні. А більшість питань прес-конференції стосувалися податкової політики.

Реформи Україні потрібні, але вони повинні слугувати людям, а не загоняти бізнес у резервацію. Реформи, які так необхідні нашій економіці, сьогодні підміняються імітацією реформ.
Дії влади призводять до знищення малого та середнього бізнесу в Україні. Чиновники створюють підприємцям такі умови роботи, за яких просто неможливо працювати.
Стратегічна задача у нас одна – підтримка, захист та розвиток бізнесу. Після скандального прийняття Податкового Кодексу, який вивів на вулиці тисячі підприємців, в стінах Парламенту було створено Раду з питань підприємництва. Вона стане захистом для представників бізнесу.
Більше 200 організацій підприємців зі всієї країни брали участь у підготовці роботи цього органу. І це лише початок.
Ми примусимо чиновників виконувати ними ж написані закони. Створимо своє законодавство, яке буде написано не податківцями, а підприємцями. Саме такі реформи зараз потрібні нашій країні».

Експертний клуб Чиста політика
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Чернигов,Королевська,ВРУ,политика,народний депутат,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.