Новий Лозинський. В Чернівецькій області жорстоко побили чотирьох рибалок

18 квітня 2011, 13:35
Власник сторінки
0
47
Новий Лозинський. В Чернівецькій області жорстоко побили чотирьох рибалок

В Заставні Чернівецької області за участі керівника району Миколи Бойчука жорстоко били і катували чотирьох рибалок.

Шокуюча подія сталася минулими вихідними у Заставні. Кілька озброєних рушницями чоловіків в присутності голови Заставнівської РДА і райради Михайла Бойчука звіряче побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків Блакитна нива у райцентрі.

Василя Слободяна, Івана Абрамовича та Миколу Михайлюка так звані "охоронці ставка" били бітами то тілу, приковували кайданами до бетонних стовпів, погрожували вбити і опустити на дно ставка, а також стріляли з рушниць у повітря, коли покаліченим і заляканим людям дали три хвилини утекти.

У трьох потерпілих, крім неймовірних гематом від ударів бітами, підозри на чисельні переломи кісток. Четвертий напарник хлопців - Іван Бабій - лежить у районній лікарні Заставні з проламаним черепом. Одного із постраждалих особисто бив голова РДА.

За словами потерпілих, у цьому всьому дійстві брав участь керівник Заставнівського району, депутат обласної ради від Партії регіонів Михайло Бойчук. Потерпілі написали свідчення в обласній прокуратурі, їм дали направлення на зняття побоїв. Поки не відомо, чи буде порушена кримінальна справа. Сподіваємося, що на це питання дасть відповідь прокурор області Петро Коваль на прес-конференції.

До вашої уваги - фото свідчення потерпілих, які звернулися до порталу БукІнфо та інформаційного агентства УНІАН з проханням оприлюднити цю інформацію на Україну та світ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Партия регионов,депутаты,Черновцы,рыбалка,избиение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.